yeri silmek için en kullanışlı mop hangisi acaba?

ben tablet mop cinsinde almıştım. bu temiz su kirli su birbirinden ayrı falan hoşuma gitmişti. ama çok zor kullanılıyor bence. (gizlinot: belki benimkinin kalitesiz oluşundandır bilemiyorum.) şimdi başka bir mop alacağım. sipin mop duo var mesela onu kullanan var mı önerir misiniz ? (link: https://www.google.com/search?q=spin+mop+duo&sxsrf=alekk02c1lu28257job7c1jzhwvm4hubog:1614778379560&source=lnms&tbm=isch&sa=x&ved=2ahukewjhnngdnptvahvlxyukhyzedewq_auoa3oecamqbq&biw=1366&bih=657 ürün bu ) ya da sizin kullandığınız memnun kaldığınız bir ürün var mı? vileda'nın başlığı üçgen gibi olanı var. o biraz daha pahalı mesela o mu daha iyidir. kullandığı üründen memnun olanlar yazabilirse çok sevinirim.

1. Valla süslü neler aldım. Tablet mop aldım, bezlerini yıkamak zor geldi. Sonra o vip Ahmet denen kirli temiz su ayrı olandan aldım, yine zor bence. Sprey mop aldım, birkaç kullanımdan sonra su akıtmaya başladı. Döndüm en başa. Bir ara buharlı mop kullandım, miy niye miy o da. Gittim viledanin mandalla sıkılan kovasindan aldım. Memnunum. Klasik Vileda en pratiği gibi geliyor bana.

3 mart 2021 17:04

2. anonim 1, çok teşekkür ederim. Bu ürünle bütün evi silerken acaba arada gidip altındaki bezi lavobada mı yıkıyoruz.

anonim 2 klasik mandallı derken hangi ürün acaba. ürün görselini gönderebilir misiniz rica etsem. Ben de daha önce yuvarlak dönen başlıklı olalardan vardı parex tornadoydu. Bence tablet moptan daha güzeldi.

3 mart 2021 17:22

3. Teşekkür ederim arkadaşlar. Şu an en çok beğenilen döner başlıklı olan gibi. Ben de tablet moba göre daha çok beğenmiştim zaten. Umarim daha çok mesaj gelir de daha çok deneyim duyarız.

3 mart 2021 17:36

4. (link: https://www.instagram.com/p/CKvfO5DhtFZ/?igshid=1w8l0nz7qyju2 Link)

3 mart 2021 17:40

5. A1 +1 ben de çok severek kullaniyorum. Evi sık sık temizlediğim için supurup siliyorum mopuda makinaya atip yikiyorum ertesi gune tertemiz oluyor. Asiri pratikk.

3 mart 2021 17:41

6. Anonim 4 teşekkür ederim. Siz bu ürünü mü kullanıyorsunuz acaba ürün en ucuz 250 tl gibi şuan da bu ürünün yedek paspası ne kadar acaba?

Anonim 5 teşekkür ederim fikrinizi belirttiğiniz için. Siz devamlı evi sildiğiniz için herhalde silerken tek bez kullanabiliyorsunuz. Ben de herhalde odalar arasında lavaboda yıkayarak falan kullanabilirim belki.

3 mart 2021 21:37

7. Parex kullaniyorum ben memnunum