yerleşme kanaması yaşayanlar ?

soruyu özür dileyerek yoruma yazıyorum lütfen dalga geçecekler yanıtlamasın.

1. Tam olarak neyden korkuyorsunuz anlamadım?

15 temmuz 2019 16:07

2. Yani regl olmuşsunuz işte

15 temmuz 2019 16:08

3. Keşke beyni olmayan sevişmese. Gerçi siz sevişmemişsiniz bile. Test yapma imkanınız yoksa 9 ay bekleyin 9 ay sonunda doğurmazsanız anlarsınız hamile olup olmadığınızı.

15 temmuz 2019 16:12

4. Anonim 4, seviyesiz ve terbiyesizsin. Sen ve senin gibiler yazmasın diye kibarca rica ettim ama illa ukalalık yapacaksınız.

15 temmuz 2019 16:19

5. Süslücüm paniklemişsin sadece biraz sakin olmalısın. Yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum şahsen, vücudumuzun düzeni o kadar kolay değişebiliyor ki yaşadığınız stres vs sizin fizyolojinize yansımış. Bence önce sakinleşmelisiniz, eğer gerçekten başka şüpheleriniz varsa test yapabilirsiniz ama dediğim gibi ben hamile olduğunuzu sanmıyorum

15 temmuz 2019 16:21

6. boşalmayı bırakın birleşme bile olmamış üstüne iki kez de regl olmuşsunuz. Hala hamile olduğunuzu düşündürecek kadar sizi paranoyaya sürükleyen anksiyeteniz varsa test alıp kendinizi rahatlatın. Biz ne yapabiliriz ki şu durumda hep aynı soru

15 temmuz 2019 16:27

7. Kibar yanıt veren herkese teşekkür ederim.

Anonim 6, haklısınız stresten ve gerilimden olabilir. Ayrılık süreci de üzerine tuz biber oldu sanırım ve şu bayılma olayı. Ona yazmak da istemiyorum, mesaj atmak için bahane ürettiğimi düşünür büyük ihtimalle. Buraya da yazma taraftarı değildim ama çok stres yaptım.

15 temmuz 2019 16:29

8. öfff hep aynı sorular. hepinizin de anksiyetesi var kardeşim ya. hakikaten ortalama bir zekaya sahip insan şu kafada olamaz. hadi ilişki yaşamış olsanız, korunma olmasa filan anksiyetenizi tetiklemiştir, endişelenebilirsiniz haklı olarak da ortada ilişki yokken hiçbir şey yokken kafanızda saçma sapan şeyler kuruyorsunuz. gerçekten bu normal bir ruh hali değil bence. dalga geçmenin aksine üzülüyorum sizlere. yardım almalısınız. bu süreçte de takıntı yapabileceğiniz işlere hiç bulaşmayın.

15 temmuz 2019 16:32

9. ŞUAN DA HAMİLE OLAN BİRİSİ OLARAK YAZIYORUM. HAMİLE kalmak zannettiğiniz kadar basit bir olay değil. Sorunuzu yorumdan silmişsiniz. ama cevaplarınızdan gördüğüm kadarıyle ilişki sonrası adet görmüşsünüz. Yerleşme kanaması dediğiniz şey adet görür gibi değil. Leke şeklinde olur. Zaten bildiğimiz adet gibi kanama yaşadıysanız, düşük gebelik olurdu. üzerine adet görmek herkesin yaşadığı bir durum değil. Hamilelik zannetiğiniz şeyde şüpheleriniz doğrultusunda mide bulantısı baş dönmesi ile başlamıyor. Umarım içiniz rahat etmiştir.

16 temmuz 2019 13:57