yetişkin sokak kedisi eve alınır mı?

1. Uyum sağlayamaz bence ya süslü :/ ikiniz de zorluk çekersiniz

26 eylül 2020 13:03

2. süslü kediye bağlı arkadaşım yetişkin sokak kedisi sahiplendi 1 yılı geçti ama kedisi çok sakin ve sevecen

26 eylül 2020 13:23

3. Alnır da kedi ne kadar ister tartışılır. Dışarı çıkmak isteyince pencereden atlamasın da.

26 eylül 2020 13:26

4. Alınır da her sokak kedisi alınmaz bazıları evin içinde durmayı istemiyor dışarı alışmış. Bazıları da kolay uyum sağlayabilir.

Bir yakınım dükkanında kedilere bakıyor bazısı dükkandan hiç çıkmıyor bazısı mama yiyiyor dolanıyor ama sonra çıkıyor istemiyor içerde kalmak

26 eylül 2020 13:52

5. Alınır, aldık, birden fazla hem de çok mutluyuz.

26 eylül 2020 15:21

6. kediye bağlı bence misal ben 1.5 aylık aldım kedimi aklında fikrinde evden kaçmak var. gözü dışarıda. yani illa evi sevmez bağlanamaz diye bir şey yok bence. hatta sokakta yetişen kediler bence küçükken sahiplenilen kedilere göre dava sevgi dolu oluyorlar. sokaktaki kediler sevdirmek için 40 takla atarken kendi kedim tarafından dayak yiyorum en küçük sevme hareketimde

26 eylül 2020 21:16

7. her tarafa işer. denendi onaylandı. bir sabah kalktığında o çok sevdiğin gömleğini leş gibi bulabilirsin.

27 eylül 2020 11:42

8. kedisine göre değişir bazı kediler sokak seviyor ama bazı sokak kedileri tam ev kedisi. ben 1 yaşlarında ve 7-8 yaşlarında 2 kedi aldım farklı zamanlarda ikisi de ev delisi hiçbi sorun yaşamadım, hemen kuma alıştılar eve uyum sağladılar. bi süre alıp deneyebilirsin çok kapıya gider kaçmaya çalışırsa evde mutlu değil demektir.

27 eylül 2020 12:12