yine bir komşu gürültüsü lütfen bakar mısınız?

üst kat sürekli olarak gürültü yapıyor. defalarca uyardık ettik ama hala devam ediyolar. üstelik çocuk odasına -benim odam- televizyon koymuşlar. masa atmışlar. sürekli o odada duruyorlar. yemek orda yeniliyor. sabahlara kadar o odada film izleniyor. sohbet, kahkaha, bağırış çağırış. adam ve çocuklar fanatik. maç zamanları resmen odada durulmuyor. çocuklar da sanırım başka odada yatıyor. yetmiyor çocuklar o odada top falan oynuyolar. 2 çocuk da üniversiteli bu arada. koca koca adamlar yani. her neyse ben de sınava hazırlanıyorum ve bu üstten gelen gürültüyü sanırım takıntı yaptım. ne zaman ses gelse mideme ağrı giriyor. buz kesiliyorum. sürekli küfür beddua halindeyim. modum felaket düşüyor. boşver diyemiyorum bir türlü. test kitabını falan bırakıyorum. bu durum beni felaaaket etkiliyor. belli ki gürültü için yapabileceğim hiçbir şey yok. nasıl kafaya takmam? nasıl aman boşver kızım sen dersine bak derim. mesela şu an odada at koşturuyorlar sanki. sinirden patlamak üzereyim resmen. taşınmak gibi bir durumumuz yok. keşke olsa. bazen diyorum keşke yıkılsa başımıza şu ev. yıkılsa da kurtulsak. nasıl insanlarla yaşamak zorunda bırakılıyoruz ya. bütün önerilere açığım süslüler. kendi evimde huzurum kalmadı. nolur bir akıl?

1. Eczaneden kulak tıkacı al. Arasıra da gıcıklığına sayaçtan sigortalarını indirebilirsin. Zıbarıp yatarlar belki.

6 aralık 2021 20:45

2. Tıkaç falan kullanıyorum ama o kadar uzun saatler masa başındayım ki bir yerden sonra kulaklarım ağrıyor mecbur çıkarıyorum. Zaten daha çok bu duruma nasıl kafayı takmam onu soruyorum. Çünkü gerçekten sinir hastası falan olma yolundayım.

6 aralık 2021 20:46

3. @1 süslü gülsünler ama gözünü seveyim her gün her allahın günü sürekli erkek kahkahası.. Yapma gözünü seveyim ya. Bak sürekli diyorum. Bir erkek bir saatte 85 kere gülebilir mi. Hadi geç gülmeyi. Fanatikler diyorum. Sürekli maç izleyip bağırıyorlar. Sağa sola eşyalar fırlatılıyor. Dolar bana da 16 oldu adabımla oturdum çay içip kaderime sövüyorum. Ben kanada da oturmuyorum ki aq

6 aralık 2021 20:48

4. Süslü bizim üst kattakilerde felaket haftada en az iki kere 20 kişi misafir geliyo eve resmen ve çoluk çocuk kıyamet gibi gürültü koparıyorlar hatta saat gecenin ikisinde saz çalıp ciyak ciyak türkü falan söylüyorlar. Bende aşırı rahatsız olduğum zaman alıyorum elime bir tane oklava cat cat vuruyorum tavana ama böyle sakin bir vurmak değil sinirimi öyle çıkarıyorum yani duymamalari imkansız swh. Siz de bu şekilde bir şey deneyebilirsiniz bizim üst kattaki hayvanları az da olsa adam etti baktın olmuyo çok pislik tipler değillerse gidip konusabilirsin de. Ama muhatap olmayim diyosan yazdığımı bi dene

6 aralık 2021 20:50

5. @5 süslü çok yaptım. Kadına hatta gürültü seslerini çektim attım defalarca. Bunlar diyorum ya insan değil. Ben böyle insanları ömrü hayatımda görmedim. Her gün sabahın köründe kalkıp çalışıyorum. Sonra bir saat uzaklığındaki kütüphaneye gidiyorum. Her allahın günü cebimden 7 lira çıkıyor şu gürültüyü çekmemek için. Acayip yoruldum. En son cinnet geçireceğim o raddeye geldim.

6 aralık 2021 20:55

6. Giden zamanımı, cebimden çıkan parayı falan gözden çıkardım. Bu durum psikolojimi çok etkilemeye başladı. Şu an mesela deli gibi gürültü yapıyolar kalbim patlayacak gibi atıyor. Bütün kanım çekildi. Tadım tuzum kaçtı. Odama sanırım artık sadece yatmak için gireceğim..

6 aralık 2021 21:00

7. Diğer komşular da rahatsız mı bunlardan? Ev sahibi mi bir de üsttekiler?

6 aralık 2021 21:03

8. Süslü bunlar en üst katta oturuyor. Ben hemen altlarındayım. Zaten dört aile oturuyor apartmanda. Ve maalesef ev sahibiler. Sürekli söyleniyorum süslü defalarca kadına wpden ses attım yaptıkları gürültüyü görsün diye ama bu sefer gerçekten küfür falan edeceğim görürsem. Geçen dışarıda arkadaşımla oturuyoruz. Arkadaşımın evi de bizim evin tam karşısı. Evlerinin altında oturuyoruz beni gördü. Ne var ne yoksa balkondan çırptı. Öyle utanmaz bir kadın ki. Yemin ederim sabrım sınanıyor.

6 aralık 2021 21:07

9. Bir şey olmaz o zaman uğraşmaz biz kiracıyı çıkartamadık 80 dairede. Evde odanı değiştirebilirsen odanı değiştir. Ya da çalışma masanı değiştirebilirsen onu değiştir. Onun dışında kütüphaneye gitmeye devam et. Çünkü polis uyarıp gidiyor sadece bir şey yapmıyor. Ev sahibini de imzayla çıkarabileceğinizi sanmıyorum. Taşınabilirseniz siz taşının. Bu arada başarılar diliyorum umarım en yakın zamanda giderler

6 aralık 2021 21:12

10. 3 5 demeden her seferinde polisi arayın. En azından sizin şikayet etmenizden bıkıp vakit geçirdikleri odanın yerini değişirler

6 aralık 2021 22:41