yumuşatıcı ve suyu karıştırarak oda ve kumaş kokusu yapabilir miyim? evime yemek kokusu siniyor ve kıyafetlerim hiç yumuşatıcı kokmuyor?

süslüler evim 1+1 ve amerikan mutfak. bu nedenle bazen yemek kokusu eve siniyor çubuklu oda kokusu kullansam da fayda etmiyor. bazı spreyli oda kokuları bana çok yapay geliyor yumuşatıcı kokusunu çok seviyorum. ayrıca yeni yıkadıgım kıyafet ve nevresimlerde hiç yumuşatıcı kokusu kalmıyor. sizce spreyli bir şişeye yumuşatıcı ve suyu karıştırıp koysam bunu evdeki bütün tekstil ürünlerine sıksam sağlığa bir zararı olur mu? halı perde koltuk yatak yorgan kıyafetler gibi.

1. Yumusatici kokusu kalmiyor evet. Dediginiz yontemle ilgili yorumum yok ama Rossmanda satilan kapsul seklinde camasir kokularindan oneririm. Boyle bir sey yok! Stok yapiyorum gordugumde cunku asla kalmiyor. Kesfedenler saldiriyor benim gibi.

18 ekim 2023 16:23

2. Youtubeda bununla ilgili bir kaç video izledim yorumlarda bazı kişiler kıyafetlerde leke bıraktığını söylemiş hiç başına gelen var mı? Leke bırakıyorsa hiç yapmayalım

18 ekim 2023 16:23

3. ss Yumoş Jet Fresh Giysi Spreyi denen şeyi alın teşekkür edeceksiniz, tam aradığınız ürün. kırışıklık açmayı hedefliyor aslında ama mis gibi yumuşatıcı kokuyor ve kokusu çok kalıcı.

18 ekim 2023 17:01

4. süslü bu dediğin şeyi yumoş çıkardı aslında (link: https://www.trendyol.com/yumos/jet-fresh-giysi-spreyi-lilyum-200-ml-1-adet-jet-fresh-giysi-spreyi-orkide-200-ml-1-adet-p-314381406?boutiqueId=61&merchantId=378048 yumoş sprey) ama bi spreyin içine su ve yumuşatıcı koy aynı şey. bende bu ikisinden var denemek için aldım ama hem bi daha almadım hem de birini verdim. fazla sıkınca kıyafet ıslanıyor ve dikkat et aman yerlere gelmesin o kadar kaygan oluyor ki yerler buz pisti sanki :D

18 ekim 2023 17:02

5. Süslüler yumosun o ürününde haberin var ama boşuna para vermemek için sormuştum :')

Son süslü her zaman yapmam tabii ki evden çıkmadan arada bir yapsam da zararı olur mu ki? Bir de kıyafetlerin yıkandıktan kokusunun kalmaması ya makineden kaynaklı ya da kullandığım deterjan veya yumusaticidan kaynaklı. Hani ilk yikandiginda kokuyor sonradan uçuyor gibi bir durum yok hiç kokmuyor nötr

18 ekim 2023 17:19

6. Kesinlikle almana gerek yok diyebilirim

18 ekim 2023 19:09

7. kıyafetler için de değil de koltuklar perdeler için şöyle bir şey(link: https://www.amazon.com.tr/Yumo%C5%9F-Sprey-Y%C4%B1kamas%C4%B1-E%C5%9Fyalar-Han%C4%B1meli/dp/B0BR49CCBX/ref=asc_df_B0BR49CCBX/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=515418908365&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=17574315078139796264&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9056770&hvtargid=pla-1958933666815&th=1 var) çok pahalı da değil bence alınabilir.

ama ben yapay kokuları mümkün olduğunca tercih etmiyorum. başım ağrıyor maalesef.

18 ekim 2023 21:30