yumurta diyeti deneyen var mı?

son zamanlarda o kadar kötü beslendim ki (full karbonhidrat + meyve+ snacks) yumurta diyeti yapmak bundan daha zararlı olamaz gibi geliyor. hem bir insülinime ayar çekerim diye düşündüm. yapan deneyen sonuç alan var mı?

1. kabız olursun

29 temmuz 16:38

2. Denedin mi süslüm?

29 temmuz 17:00

3. Bu sicakta yumurta yemeyi dusunmek bile kendimden gecirdi.

29 temmuz 17:37

4. Allah nazardan saklasın ben haşlanmış dahil yumurtanın her türlüsünü çok seviyorum. Mileniallarda anaokulundan kalma haşlanmış yumurta kokusu travması var sanırım. Ben de kalmamış :)

30 temmuz 00:00

5. niye yumurta diyeti yapıyorsun anlamadım karbonhidratı az ye snacks yeme bitti gitti.

30 temmuz 00:18

6. Porsiyon kontrolü yapamıyorum iştahım çok açık süslüm. Mesela meyveli semizotu salatasını öğün olarak yiyorum üzerine bir meyve daha. Ya da kahvaltıda ekmek reçel yemiyorum ama peynir zeytin yumurta aşırı kaçırıyorum. Sağlıkkı yemek yapıyırum zeytinyağlı tut ki 1 kg fasulyeyi yiyeceğim. Yani bu ara iştahım insnılmaz sın 1 haftadır da kötü besleniyorum derken 2 ayda +7 kg oldu. tek besin olursa el mahkum başka birşey düşünmem diye düşündüm.

30 temmuz 01:38

7. yok süslü denemedim ama denemem sonuç dediğim gibi olur eminim. üstelik alerji de gelistirebilirsin. +7 kg baş edilmeyecek bir fazlalık değil. diyetisyenle çalışma şansın yoksa bile yapay zekaya doğru bir komut verirsen sana çok uygun bir liste çıkartır. dengeli bir kalori kısıtı yapasan iştah 1 hafta 10 gün içinde geriliyor inan ki. hele yaşın gençse sadece 45 dk-1 saatlik yürüyüş ve kalori kısıtı ile 6-8 haftada bu kiloyu çoğu yağdan olacak şekilde verebilirsin. başla 1 hafta dayan göreceksin.

30 temmuz 13:23

8. Süslü mantıksız bir hareket olur. Onun yerine protein tüketimini abartmadan çeşitlendirerek arttırıp (et, balık, tavuk, bakliyat) yanına zeytinyağı eklediğin salata vs ekleyip, karbonhidratı azaltırsan daha sağlıklı şekilde amaçladığını yaparsın. Porsiyon kontrolün sıkıntıysa ideali salatayı bollaştırmak.

30 temmuz 14:24

9. Yedikçe yiyesim geliyor süslüler öyle böyle değil. O yüzden kendimi tek besine şartlayım diyorum. Hani böyle çikolata krizine girersiniz ya aynısının yemek versiyonu olduğunu düşünğn

30 temmuz 17:57