yumurtlama döneminde cinsel ilişki ?

süslüler merhaba cumartesi günü yumurtlama dönemimdeydim ve erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ilk başta prezervatif kullandı ama daha sonra çıkardı maalesef. içime boşalmadı ama zevk suyundan da hamile kalma ihtimali olduğu yazıyor heryerde.böyle bi durum yaşayan var mı ? lütfen yargılayacak olanlar yazmasın

1. daha sonra niye çıkarıyor ya manyak mısınız? tabii ki hamilelik tehlikesi var bu durumda.

31 ekim 2019 13:03

2. Ben yaşadım :(

31 ekim 2019 13:05

3. Anonim 2 sevgilinizin bunu size söyleme sebebi ne? Mükemmel bir penisi olduğu iması mı? Korunmasız ilişki yaşadığı için hastalıklı olma ihtimali mi

31 ekim 2019 13:08

4. Anonim 6 valla ben de kendim yaşayana kadar inanmazdım ama oluyor :(

31 ekim 2019 13:12

5. Ben takvim hesabına göre yumurtlama döneminde de değildim ama oldu yani nasıl oldu biz de anlamadık.

31 ekim 2019 13:53

6. Yargilamak degil ama ulkemizde cinsellik egitimi verilmediginden cahiliz malesef. O yuzden korunma yontemlerini, hastaliklarin nasil bulasabildigini vs arastirip iyice ogrenmeden, (hatta mumkunse bir doktora danismak daha iyi) cinsel iliskiye girmeye cesaret edilmemeli bence. Bu size ders olsun. Iyice bilgilenin

31 ekim 2019 17:49

7. Süslüler teşekkür ederim cevaplarınız için.Evet maalesef bencillik yaptı o an çıkarma prezervatifi dedim ama zevk alamıyorum falan dedi bende çok üsteleyemedim kendime çok kızdım zayıf ve aciz olduğum için ama olan oldu :(

31 ekim 2019 21:55

8. Anonim 14 çok komiksiniz gerçekten gelmiş tus kitabındaki eski bir bilgiyi koymuşsunuz buraya.

Ne tarih belli ne kaynak.

Tus kitapları yılda 2 kere yenileniyor sizin gelip bunu buraya kaynak niyetine koymanız çok komik.

Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.

1 kasım 2019 08:32