yurtdışından laptop getiren/duyan oldu mu?

birkaç aylığına yurt dışına çıkacağım. telefonu türkiyede kullanmak için bi para ödendiğini biliyorum ama bilgisayarda böyle bir şey var mı hiç duymadım? kişisel eşya olduğu için dokunmuyorlar mı yoksa kontrol ediyorlar mı biliyor musunuz? ekstra vergi ödemek gerekiyor mu? teşekkürler şimdiden

1. çok teşekkürler a1. internette teknolojik alet vergisi için belli fiyatlar biçilmişti ama kullanılan paketsiz ürünü geçirebiliyorsak sorun yok tamamdır

21 ocak 2023 20:16

2. ben almanyadan aldim süslü ve kullandiktan sonra getirdim yani gecerken yanimda iki laptop vardi ayni laptop cantasina koydugum icin bakmadilar bile

21 ocak 2023 20:44

3. a3 suslu ben de ayni sekilde laptopimi goturmeyi dusunuyordum iki laptopu ayni anda getirsem sorun cikar mi diye endiselenmistim cok tesekkurler

21 ocak 2023 21:17

4. fiyatlari ben de net bilmiyorum ama daha ucuza geliyorsa alacagim suslu

21 ocak 2023 21:59

5. benim ihtiyacım vardı, laptopum eski olduğu için ingiltere'den almıştım. yenisi bilgisayar çantasındaydı, eskisi el bagajındaydı. oradaki havaalanında "valizde laptop var" dediler, "evet" demiştim çıkarttırıp açtırdılar. sonra kapatıp koydum. hatta her gelişimde açtırdılar onu bilgisayar çantasındayken bile niyeyse. ama oradan laptop aldım diye herhangi bir şey olmadı, ekstra bir şey ödemedim gelince.

22 ocak 2023 01:34

6. tesekkur ederim a5 <3

22 ocak 2023 01:38

7. Havalimaninda girislerde laptop mutlaka actirilir zaten guvenlik icin

22 ocak 2023 12:15

8. actirilmasindan cok bir vergi odetiyorlar mi, nereden aldigimizi vs kontrol ediyorlar mi diye sormustum, cevabimi aldim zaten tesekkurler

22 ocak 2023 13:05