yurtiçi aktarmalı uçuş nasıl oluyor? ? ?

kızlar ilk kez aktarmalı uçuş yapacağım daha önce hep direkt uçuş yapıyordum. aktarmalı uçuşlarda bagaj olayı nasıl oluyor? ilk indiğim havalimanında bagajı alıp yeniden mi vermem gerekiyor yoksa benim aktarmalı yolcu olduğum görüldüğü için direkt görevliler alıp diğer uçağa kendileri mi gönderiyor? bir de aktarma yapmak için ayrı bir salona mı geçmek gerekiyor?

1. Benim bildiğim bagajınız yönlendiriliyor, siz o konuyla ilgilenmiyorsunuz. En azından thy öyle.

Aktarma için diğer uçuşunuz nerdeyse onun salonuna gideceksiniz.

5 ekim 2022 23:07

2. Aktarmalı uçuş yaptığınız havayolu şirketi aynı mı? Bavulunuzu verirken bilgilendiriyorlar genelde, bir şey söylemezlerse sorarsınız.

6 ekim 2022 00:18

3. Aktarmalı uçuş yaptığınız havayolu şirketi aynı mı? Bavulunuzu verirken bilgilendiriyorlar genelde, bir şey söylemezlerse sorarsınız.

6 ekim 2022 00:19

4. Biletinizi nasıl aldığınıza bağlı. Diyelim uçuş londra-ankara alındıysa istanbulda aktarma varsa bavulu direkt ankarada alıyorsunuz. Istanbulda inince çok ilerlemeden bir görevli oluyor aktarmalar buradan diye gösteriyor yandan başka bir kapıyı. (Bazen olmayabiliyor o zaman sorarsınız). Yalnız en son yerde inildiğinde valizler sanırım ayrı bir bantta oluyordu onu hatırlamıyorum. 1 kere öyle uçtum onda da valizi bekledim bekledim istanbul-ankara uçağının bantında ama başka bir yerdenmiş aklınızda olsun.

6 ekim 2022 15:48

5. Hahahaha keşke Londra aktarması olsa  😂 ama Kayseriye aktarma yapıcam evet aynı şirket ile

6 ekim 2022 16:26