yurtiçi kargo mu aras kargo mu daha problemsizdir?

izmir için soruyorum fark ediyorsa.

1. Arasta hiç sorun yaşamadım ben şimdiye kadar. Yurtiçine bulasma

4 ocak 2021 14:45

2. Aras benim kapıma getirmeden şubeden almamı istedi. Bütün hafta kapıda beklemiştim. Kesinlikle yurtiçi her zaman sorunsuz geldi. Sözlükte de beğeniliyor bakabilirsiniz.

4 ocak 2021 15:02

3. bir sorun çıkarsa ikisi de asla çözemez ruh hastası olursun ama sorunsuz teslimat yaptıkları da oluyor.

4 ocak 2021 15:03

4. Ben yurtiçinden çok daha memnunum

4 ocak 2021 15:48

5. İkisiyle de sorunum olmadı. Yurtiçi evimize yakın diye tercih ediyordum ama son dönemde çok memnuniyetsizliklik yaşadım. Kargo poşetini bile sakınmaları olsun, hem gönderici ödemeli gönderdiğim kargodq şubede benden fazla para almaları hem de alıcı ödemeli gelen kargolarda benden fazla para almaları olsun. Fazla para dediğim de şu şekilde kurye geliyor 19₺ tuttu diyor 3 saat sonra cep telefonuma gelen faturada aslında 17₺lik ödeme olduğunu görüyorum. Eve 2₺ ile zengin ya da fakir olmam ama böyle kafalarına göre resmen soygunculuk yapmaları sinir bozucu.

4 ocak 2021 18:08

6. son zamanlardaki tecrübelerimden yola çıkarak yurtiçi kötünün iyisi diyorum ben de. istanbulda plazaların bol olduğu bir semtteki şubeyi kullanıyorum sorun yaşatmadılar sağolsunlar. iadem varsa da her saat alıyorlar sorun olmuyor. aras kargoda iade yapmanızı gerektiren bir sey olursa mesela sadece 9-11 arası iade kabul ediyorlarmış aklınızda olsun. son siparişim arasla geldi ilk gün evde yoktum kurye sağolsun msj atmış 6dan sonra gelip alın şubeden diye ama şube zaten 6ya kadar açıkmış :D bir de aynı kargo için günlerdir sms alıyorum dağıtımda bugün teslim edilecek diye ama asla gelmiyordu, bugün gittim şubeye meğerse subedeymiş beni eve diktiler günlerdir. zamanında da çapraz barkodlama yapıp alakasız birinin kargo barkodunun üzerine benim kargo barkodumu yapıştırmışlar günlerce iadesiyle uğraştım onlar ilgilenmedi yurtiçinden iade ettim. savsaklar baya ya ne çok uğraşmışım arasla.

4 ocak 2021 22:44

7. ya ilk anonimi görüp aras kargoyu seçtim. inş kargomu getirirler :(((( sağolun kızlar

4 ocak 2021 22:49