yusufçuk kolyesi ne anlama geliyor ?

babam hediye almış çok samimi olmadığım bir kız ayyy evinin kızı bekaret kolyesi dedi:/

1. Ne alaka?  Arkadaşınız kıskanmış sizi bence .

29 mayıs 2018 22:31

2. Eminim babanizin anlami var mi yok mu haberi yoktur hoş gorundugu icin almistir

29 mayıs 2018 22:33

3. bekaret kolyesi nedir ya ? arkadaşınız iyice saçmalamış babanızın isi gücü yok bekaret kolyesi alacak size.

29 mayıs 2018 22:34

4. Ben hiç o anlama geldiğini duymadım. Baban beğendiği için almıştır arkadaşınızda kıskanmış anlaşılan.

29 mayıs 2018 22:34

5. yusufçuk tek eşli bir canlı olduğu için sadakat, bağlılık anlamına gelir ve bu yüzden de genelde erkekler tarafından sevgililerine alınan hediyelik eşyalar arasında çok kullanılan bir figürdür. bekaret gibi saçma sapan bir anlamı yoktur aksine çok daha hoş bir şeyi temsil eder sadakati. güle güle kullanın kolyenizi.

29 mayıs 2018 22:43

6. Tabii kızım manyak mısın altımda da bekaret kemeri var nasıl yani sende yok mu? de. Ağır saçmalamış arkadaşınız.

29 mayıs 2018 22:51

7. Öff bana bu her şeye saçma sapan yorumda bulunan kız grubundan fenalık geldi, boşver süslücüm

29 mayıs 2018 23:11

8. ayrıca japonların kutsal saydığı bir hayvandır.

29 mayıs 2018 23:42

9. Sizi seviyorum süslülerim, çok sağ olun beni rahatlattınız:)

30 mayıs 2018 01:25

10. Babanız kırmızı kudeleyle de verdi mi ? Babanıza arkadaşınızın dediğini soyleseniz adam herhalde şok geçirir. Yıllardır moda olan bir kolye ben ortaokuldayken annem bana da almıştı, bayadir takmiyorum. Bekaret eldan gidiyeeaah hahahahaha tövbe

30 mayıs 2018 01:52