yuva yıkanın yuvası olmaz sözüne inanıyor musunuz?

kendi çevreniz ya da ünlüler arasında bunun aksini gördünüz mü

1. İnanıyorum ama bunun karma ilahi adalet vs. Ile ilgisi yok. Hastalıklı ilişkiler peşinde koşanlar kendileri gibi sorunlu kişilere çekiliyorlar ve bir şekilde ettiğini bulma dengesi sağlanıyor.

10 temmuz 2023 20:09

2. benimki inanmak degil ama hayatimda her zaman bu sekilde oldu. o yuzden bu soze katiliyorum diyemem cunku sadece kendi hayatimda deneyimledim. benim mutsuzlugumun uzerine bir seyler insaa etmeye calisan kimse mutlu olamadi. kendim de bu sekilde dusundugum icin elimden geldigince duzgun yasamaya calisiyorum.

10 temmuz 2023 20:18

3. Defalarca kez olmadığına şahit oldum. Adına ne deniyor bilmiyorum ama böyle bir şey kesinlikle var.

10 temmuz 2023 20:38

4. Yuvayı yıkan aldatan kişidir. Ucuncu kişiler değil. Dolayısıyla inanmıyorum

10 temmuz 2023 20:53

5. Ya o her zaman tutmuyor bence. Halit ve berguzar boy boy çocuk yaptı bir skandallari da cikmadi daha mesela

10 temmuz 2023 20:57

6. vulva yıkayanın yuvası olmaz diye okudum bugünkü salak sorudan sonra mdlsnrkwo

10 temmuz 2023 21:06

7. gayet gidiyor milletin ilişkisi ünlülerden

10 temmuz 2023 21:11

8. Aksisi berguzar korel degil mi en ulu anne secildi hatta

10 temmuz 2023 21:19

9. Etrafımda gördüklerimde kendi yuvası olan erkeklerin yuvasını yıkmayı tercih etmesi ve evli olduğunu bile bile bu yuvasını yıkmayı tercih etmiş erkekle birlikte olan kadınlardan oluştu hep. Yani yuvasını yıkan bir kadın görmedim o yüzden ona göre cevap vereceğim: bu kişilerle olan kadınlar onlardan ayrıldılar ve sonra başkaları ile evlenip çocuk yaptılar. Göründüğü kadarı ile bu kadınlar gayet mutlu. Ama adamların başına hep mutsuzluk geliyor. Yeni yuva bile kurabilmiş olanların başında hep bir bela var.

Ünlüler dünyasından gördüğüm kadarı ile yuva yıkanlar da, yuvası yıkılanlar da gayet mutlu mesut yeni yuva kuruyorlar

10 temmuz 2023 21:27

10. yoo hiç alakası yok gayet güzel yuva kurar ağzına bile sıçar ortalığın :D bunlar boş muhabbetler bence inanmam

10 temmuz 2023 21:38