yves rocher limited edition vanilya orkide?

süslüler merhaba, yılbaşı için çıkmış sanırım vanilya orkide bir de shea kestane kokulu bazı ürünler. koklayan var mı, beğendiniz mi? evime çok yakın değil o yüzden gitmeme değer mi bilemedim o yüzden yorumlarınızı almak istedim

1. manolya ve nar bildiğin narlı duş jeli ve biraz ortam kokusu gibi geldi bana. oda veya araba kokusu olarak güzel olabilir ama ben üzerimde böyle kokular sevmiyorum

vanilya orkide ilk sıktıgımda ciddi anlamda kokusunu almadım. ee su bildiğin bu dedim koku yok. neyse sonra baktım orda edt parfümü de çıkmış onu sıktım. böyle çiçeksi bir vanilya değil de sanki böyle tozlu bir vanilya gibi. çok hoşuma gitmedi alınır bulmadım. demek ki orkide böyle bi nota mı anlamadım çok sevemedim uniseks bile olabilir erkeksi buldum bir tık

11 aralık 2024 11:44

2. Narlı ve vanilyalının şişesini burnuma tuttum aşırı yapay koktu ikisi de. Ben de beğenmedim a1 gibi. Geçen sene iyi satamadılar herhalde twitterda pr yapıyorlardı.

11 aralık 2024 11:52

3. ben de geçen gün iki kokuyu iki koluma da sıktım. vanilya ve orkide kokmadı resmen hiçbir şekilde alamadım kokusunu. narlı olana şans verilebilir ferah bir kokusu var ama o fiyatı hak eder mi emin değilim. yine pr şişirmesi iki ürün kısaca

11 aralık 2024 11:52

4. çok teşekkürler yorumlarınız için. pr dediğiniz twitter'da biri tuvalette tanıştığı kızın sıktığı spreyi bulmak için atmıştı o mu? oradaki kokuyu da aşırı merak ettim abartılınca ama sanırım mağazalarda yok, zaten pr içinse gerek de yok gibi

11 aralık 2024 12:39

5. Başta pr değil gibiydi sonra kızın tesadüfen! Hediyesinin hazırlandığı mağazaya gitmesi foto atması bariz prdı.

11 aralık 2024 13:29

6. O fotodaki sprey geçen yıla ait koleksiyondanmış. Mağazada yok şuan

11 aralık 2024 22:10

7. Ben de var geçen sene ürünü, bir olayı yok, abartıldı twitterdağ

12 aralık 2024 01:38

8. kalicigini bilmiyorum ama vanilyalı olanı beğendim. Narlisi hiç güzeldi. Vücut losyonu veya saç parfumune şans veririm belki

12 aralık 2024 05:52