yyağmur çevik söylemezsem olmazdan neden ayrıldı?

21. Bence gay. Seks yapmaya gidiyodur. Ben öyle tahmin ediyorum.

5 haziran 2024 10:58

22. Arto miami'ye gitmese ilişkilerini konuşurduk, bir de oradan linç yerdi. Adamı çıktığından beri kaç defa bitirmeye çalıştılar. Her defasında çakallığı sayesinde küllerinden doğdu. Hande ataizi sevda demirel olayının en karlı çıkanı o. Üstelik o gece yukarıdan birileri halkın gözünde küçük düşürüp arto'nun ipini çekmek istemiş.

Dün akşam kocasını hesabında acun ile nazar boncuklu barışma fotoğrafı vardı. Yağmur'un açıklamasından sonra kaldırmış. Neden acaba??! Karı koca herkesi ölümüneyçteam kadar salak sanıyorlar.

Yalnız masaya Bircan gelmiş :d

Yağmur kendini parlıyordu ben onlar gibi değilim, bu masa eski masa değil diye. İstediği kadar kendini paralansın hem konuşmaları gösterdi hem de Resmen yapımcısı yağmur bircan'ın muadilidir dedi. Bunun üzerine kimbilir neler saçmalayıp ben kraliçeyim mesajı verecek.

5 haziran 2024 11:14

23. Ay a2 konu dışı ama hande hakkında analizlerin yorumların var mı? İlk defa akıl mantık çerçevesinde fangirl olmadan yorum yapabilen birilerini okuyorum da

5 haziran 2024 11:48

24. Yağmur kesinlikle çok egolu, hep ben ben ben diye konuşuyor, onu takip eden herkesin yç team falan olduğunu sanıyor, youtube da iyi ama tv için kesinlikle diksiyonu ve de kelime haznesi yeterli değil, kendini geliştirebilirdi ama egosu çok büyük olduğu için kendinde bir eksiklik görmüyor. D.a olayında ise geri adım atmadığı için takdir ettim, kendisi başkalarının çocuğu hakkında konuşsun, kendisi çocuğunu insanların önüne atsın ama kimse yorum yapamasın. X kişi y kişi yorum yapmaya çekiniyorsa demek ki karşısa bi kozu var ki ses edemiyor. Tv de, başkasının programında, kanalında kişiler istedikleri kadar özgür olamıyor, müge anlı bile atv de olduğu için polisi, emniyeti övmek zorunda gibi gibi

5 haziran 2024 12:14

25. Onu bunu bilmem se yağmur çevik eğer burayı okuyorsan lütfen makyaj stilini değiştir. Yüzüne o kadar yanlış makyaj uyguluyorsun ki zorla çirkinleştiriyorsun. Hele o rujun... 90lardaki gibi duruyor. Kalın eyelinerdan vazgeç incecik yarım çek 1-2 kat kahverengi maskara sür azıcık allık ve ruj okey. Böyle çok daha güzel oluyorsun nolur kötü makyajdan vazgeçççççç

5 haziran 2024 17:17

26. Bahsettiğin kitabın pdf'ini buldum okuyacağım süslü aro