zaman kötü, sevip sevilmek istiyorsak tipe, uyuma çok bakmamamız mı lazım?

fiziksel olarak çekici gelmeyen ama itici de gelmeyen, müzik zevkimizin, hobilerimizin uymadığı biri var. pic değil, oyuncu değil, saygısızlığını görmedim, düşünceli, yanında kendim gibi olabiliyorum ve rahat ve güvende hissediyorum, konuşmayı ya da birlikte bir şey yapmayı seviyorum. normalde eski kriterlerime göre böyle biriyle iliskiyi düşünmezdim çünkü zevklerimizin uyuşması, yakışıklı olması önemliydi benim için. uzun süredir istediğim gibi birini arıyorum ama oyle birinin bana bakmayacağını yavaş yavas kabullendim. olmuyor yani. begendiğim tipler bana bakmıyor. flört ederken de hep sırtlanlara denk geliyorum, saygisizlara, 100 kisiye yazanlara, seks pesinde olanlara filan. sizce bu durumda kriterlerimi dusurup sadece anlastigim icin ve kotu bir huyu olmadigi icin biriyle sevgili olmak mantikli mi? siz ne yapardiniz?

1. Bence kriterlerink dusurme suslu en azindan uzun boylu olsun yani. Sana cekici gelmeyen biriyle neden birlikte olasin ki? Yalnizlik kotu bir sey degil. Karsidaki cocuga uzuldum biraz

7 nisan 2021 17:13

2. Hem çekici bulmadığınız hem de zevklerinizin uymadığı biriyle napacaksınız allah aşkına süslü?

7 nisan 2021 17:15

3. süslü zorlamayla olmaz. nereye kadar bak aslında iyi biri, istediğim gibi birini bulamam diye yürütebilirsin ki bir ilişkiyi? belki yine istediğin tipte, tam kafana göre biri çıkmaz karşına ama tensel uyumunun olduğu, sevdiğin biri çıkar. sen onu sevmiyorsun. sevmediğin biri de dünya iyisi de olsa eziyet olur.

7 nisan 2021 17:18

4. Kriterlerini dusur demiyorum ama bence boyle adamlara da biraz vakit gecirerek sans verebilirsin. Aynen dedigin gibi birine sans vermistim yillar once sonra deli divane asik oldum. Gozumun onundeymis hep ama o kadar baskalarina baktim ki onu bir turlu gozum gormuyordu pervane olmasina ragmen. Sevemeseydim ayrilirdim kesinlikle vakit gecirdikce anliyorsun sevip sevmedigini.

7 nisan 2021 17:31

5. Bu arada coktan ayrildik , iliskimiz cok uzun surdu ciddiye bindi ve olamayacagina artik herseyi tukettigimize karar verdik. Sizin sonu ne olur bilemem ama belli mi olur? Boyle olacak diye birsey yok. Hayatimin en buyuk aski oldu o kisi ustune kimler gecti olmadi olmuyor.

7 nisan 2021 17:33

6. süslü zevklerimiz uyuşmuyor ama birlikte bir şeyler yapmayı çok seviyorum demişsiniz. hangi zevkleriniz ne oranda uyup uymuyor, ne kadar uyumlusunuz sadece siz bilebileceğiniz için ancak siz karar verebilirsiniz bence

fiziksel olarak ne kadar çekici bulmadığınız da aynı şekilde, normal ortalama tipli eski sevgilim ilişkinin 6. ayında ciddi manada gözüme dünyanın en yakışıklı adamı gibi geliyordu. ama ilk gördüğümde de ıy hiç çekici değil veya oha çok yakışıklı olmamıştım, dediğim gibi normal biri gibi görünmüştü.

dolayısıyla senin önceliklerin ne oranda önemli ve karşındaki nasıl bilemediğimiz için bir şey diyemeyiz süslü

7 nisan 2021 17:46

7. assla yapmayın bu hatayı bakın asla. iyi yürekli temiz kalpli diye 2 sene ten uyumumun, ortak zevklerimin olmadığı biriyle sevgili oldum sonra ayrılmak çok zor oldu benim için halen de vicdan azabı çektiğim oluyor. şu an size istediğiniz ilgiyi veriyor diye hoşunuza gidebilir ama zamanla soğuyacaksınız. ikinize de yazık olacak

7 nisan 2021 17:57

8. Tip olarak çekici gelmeyen birine sırf yalnız olduğum için şans vermiyorum. İlk görüşte çekici gelmeli bence.

7 nisan 2021 19:00

9. Ayrica erkekler en ufak şeyi bile kusur görüp kadınlarda kulp buluyorlar. Önemli olan sizin de sevmeniz, seven bir sekilde bulunuyor zaten

7 nisan 2021 19:02

10. iyi, uyumlu, birlikte eglenebildigim birisi. uymuyor dedigim zevkler muzik-film zevkleri ve hobilerimizin farkli olmasi. yani hayata bambaska bakan insanlar degiliz.

bu arada susluler, kapimda erkekler olmadi hic. yani bana "yuruyen" olmuyor, secenegim yok. 28 yasindayim ve hoslandigim insanlar bana bakmadi su ana kadar, benden hoslandigini soyleyenler de olmadi. yani kirk yilda bir oldu. kim kime cok asik ki, kim cok uyumlu ki, gencligini yalniz gecirmeye degiyor mu diyorum. su zamana kadar denk gelmedi, bu saatten sonra cok begenecegim biri karsima cikacak da o da benden hoslanacak da birbirimize acilacagiz da cok zor ihtimaller bunlar. oyle degil mi? zaten cevrem cok kisitli. sizce her seyiyle begenecegim insani mi bekleyeyim -ki ne kadar zor bi ihtimal oldugunu anlattim, yoksa anlattigim gibi bir insanla sevgili olup guzel zaman gecirmeye mi bakayim?

7 nisan 2021 19:18