zara nuit ve violet blossom kokuları nasıl?nuit'i kokladım beğendim ama vilet blossom'u bulamadım??

kokuları tarif eder misiniz?violet blossom nuit'e benziyor mu?

1. Violet blossom ben de var çok beğeniyorum devamlı sıkamıyorum elie saab girl of now muadili diyolar ama nuit ile benzer mi bilemedim

5 mayıs 2022 23:22

2. Nuit e çok benziyor diyemem ama tarz olarak çok farklı değil, nuit daha yumuşak violet daha keskin bence. Ama nuit'i beğenen biri olarak violet blossom'u da beğeniyorum bence beğenirsiniz

5 mayıs 2022 23:25

3. çok teşekkür ederim peki gold'u hiç denediniz mi?Ya da zaradan hangi parfümü önerirsiniz?

5 mayıs 2022 23:29

4. violet blossom çok daha güzel. gourmand addict paco rabanne pure xs muadili bayıldım, golden decade libre muadili ve epey kalıcı belki seversin. zara rose çiçeksi sabunsu dior jadore muadili yaz kış her zaman kullanılır sprey miktarı ayarlanarak. nuit la vie est belle sanırım çok sıradan geliyor bana o koku malesef. cherry smoothie bayıldık arkadaşımla değişik güzel vişneli meybuz kokusu

6 mayıs 2022 12:59

5. zara gold da paco rabanne lady million muadili. o da gourmand addictten sonraki 2. favorim :D lady million benim hayatımın parfümü de

6 mayıs 2022 13:00