zara rose petal drops parfümü kullanmış ya da denemiş olan süslüler?

şu an bu parfüm indirimde kullanan/deneyen süslüler nasıl bir parfüm olduğundan bahsedebilir misiniz? koku kalıcılık vs.

1. Gül ve meyveli notalarının başrolde olduğu Çiçeksi, tatlı ve yazlık bir parfüm. Gül ve liçi meyvesinin kokusu net bir şekilde hissediliyor. Çiğ ya da sert bir Gül kokusu değil kesinlikle. Yumuşak, narin ve tatlı bir kokusu var. Tatlı derken şekerli değil elbette, meyve ve belli belirsiz vanilya notasının verdiği zarif bir tatlılıktan bahsediyorum. D&g l'imperatrice, michael kors sparkling blush ve pdm delina havasında, hatta bence delina'ya oldukça benziyor. Gül, meyve ve amberimsi hafif vanilyamsı kokusu oldukça benziyor delina'ya. Kalıcılığı pek iyi değil, max 4-5 saat kalıyor tende ve yayılımı da ortalama. Gün içinde tazelemek lazım. İlkbahar ve yaz Mevsimletine çok yakışıyor.

18 temmuz 2022 00:15

2. Bariz bir gül kokusu. Kalıcılığı yüksek, benim alerjimi tetikledi kullanamadım. Çok orijinal bir koku değil çok tanıdık her yerde bulunabilecek bir koku. Koklamadan alınmamalı

18 temmuz 2022 01:39

3. a1 çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim süslü bahsettigin tipte yumuşak gül kokularına bayılırım çok tatlı da değilmiş benlik olduğunu düşünüyorum alacağım galiba.

18 temmuz 2022 11:02

4. Ben çok beğeniyorum süslü o yüzden ilk çıktığında almıştım. yazın favori parfümüm bu kesinlikle. Çok güzel kokuyor tende ve kıyafetlerde. Umarım sen de beğenirsin 💖

18 temmuz 2022 14:15

5. A1 süslü ben de sipariş ettim umarım senin kadar severim🥰

18 temmuz 2022 15:46

6. bende de var ama yaz sıcağında asla olmuyor.serin yaz akşamı ve sonbahar olabilir.yani sıcak olmayacak hava :))) onun dışında fragrantica'da da delina'ya benzetilmiş. Tom Ford parfumlerine de benziyor. Bence değişik sayılır. sadık bir givency l'interdit kullanıcısı olarak bir gizemi var bununda. popüler notalar var hemen sold out oldu zaten :))

31 ağustos 2022 18:01

7. gül ama her parfümdeki rastlanacak tarzda gül kokusi değil. orjinal bir şekilde harmanlanmış notalar.sadece açılış notasında bir hoşnutsuzluk yaşıyorum ama sonrası tamam:) biraz geç cevap verdim ama olsun

31 ağustos 2022 18:04

8. A4 süslü aldım zaten parfümü yaz sıcağında kullanılmayacağına kesinlikle katılıyorum biraz yoğun bir koku bu mevsim için ama bu parfümü sonbahar ve kışta kullanmak keyifli olur. Teşekkür ederim cevabın için:)

31 ağustos 2022 23:02