zayıf fit vücut+çökmüş korkunç yanaklar mı hafif balık etli vücut+normal yanaklar mi?

1. son bir senenin fotoğrafını buradan paylaşmak isterdim ama malum buradakilerin ruh hali pek belli olmadığı için yapamıyorum. 9 kilo verdim. yanaklarım çöktü. vücudum çok güzel. ama eski resimlerimdeki yanaklarıma bakınca çok tatlıymışım ne kadar güzel diyorum. bu arada çok kilolu değil, senin de tabir ettiğin gibi hafif balıketliydim ama boyum kısa olduğu için tıknaz duruyordum.

ama şuda var yanaklarla birlikte gıdım da gitti ve çene ve elmacık kemiklerim ortaya çıktı. keşke fit, yanaklı ve gıdısız olsaydım ama tüm bunlar kendiliğinden olması çok zor, dışarıdan müdahale ile belki.

5 ekim 2021 11:13

2. A1, benim şu an vücudum zayıf ve çok fit ama yüzüm berbat bir halde. Aynaya bakmak bile istemiyorum. Sırf bu yüzden kilo almayı düşünmeye başladım

5 ekim 2021 11:19

3. ss berbt derken gerçekten çok mu çöktü. beslenme düzenin nasıl? yani benim yanaklarım gitti ama o kadar berbat bir durumda değilim.

bence alma, çünkü bir kaç ay sonra bu sefer vücudunu beğenmeyip yine kilo vermeye çalışacaksın. ben de yaşadım bu durumu. aynı yere döndüm durdum. yanaktan kilo için yememiz gerekenler diye bir video izlemiştim ama ne kadar doğrudur bilemiyorum. özellikle cevizi öneriyorlardı.

5 ekim 2021 11:43

4. A1, çok çöktü, anoreksiya yanakları gibi. Oldum olası yanaklarım pek etli değildi zaten. Yeme duzenim de normal sağlıklı yiyorum. Bakayım süslü dediğin şeye

5 ekim 2021 11:59

5. kırpıp atar mısın ss benimki gibi mi acaba

5 ekim 2021 14:23

6. Fit vücut + yüzde çökük bulunan yerlere iki fırt dolgu ile mükemmeli seçiyorum idare ederi değil dkfkcjdkf

5 ekim 2021 16:56

7. Zayıf fit vücut normal yanaklar secemiyo muyuz. Yüzünüz zayifmis heralde süslü. Kemikleri duzgunse çok guzel duruyo Hafsanur sancaktutan mesela, şekilli zayıf yüz

5 ekim 2021 17:02