zayıf olmak uzun mu gösteriyor yoksa insanlar boylarını daha mı uzun söylüypr?

155 boyundayım. boyumu söyleyince, herkes, ben seni en az 160 varsındır diye düşünüyordum diyor. hatta buraya bir elbise sorusu sormuştum fotoğraflı. hiç 155 gibi durmuyorsun 165 desen inanırdım yazmıştı birkaç kişi. 32-34 beden arasıyım. zayıfım diye uzun duruyor olabilir miyim veya insanlar boyunu 5 cm uzun söyledikleri için mi şaşırıyorlar

1. Bende 173um kilo verince herkes boyumu soruyor , 70 kiloykan kimsenin sorduğu yok süslü 😂

10 aralık 2022 18:49

2. ikisi de. zayıflar uzun duruyor ve herkes boyunu 5 cm uzun söylüyor. 178 im, çevremdeki 160ların hepsi 165, 165lerin hepsi de 170 olduğunu iddia ediyor. ve herkes öyle iddia ettiği için de öyle kabul ediliyor sjdfjsd o yüzden yalan söyleyen bir 165in yanında 155im dersen nerdeyse aynı durduğunuz için hemen savunmaya geçer. hayırr uzunsunn uzunum de ki ben de uzun olayım :) gibi.

10 aralık 2022 19:02

3. anonim 2'ye sonsuz +1

10 aralık 2022 19:06

4. Z kuşağında boyunu uzun söyleme hastalığı var. Kardeşim 1.70 trendyol yorumlarına bile boyum 1.75 belim 65 cm yazmasa ölecek hastalığına yakalanmış. Akranları da öyle.

10 aralık 2022 19:08

5. boyum 177 çoğu ya ben 170 im sen 180den fazlasındır diyor. herkes boyunu ata ata söylüyor sorsan hiçbiri doktorda vs ölçtürmemiştir.

10 aralık 2022 21:06

6. Proporsiyon ve zayıflıkla alakalı. 163 boyundayım asla inanmıyorlar. Bacağım gövdeme göre uzun, Kollarım da uzun. Kemiklerim ince ve 36 bedenim. 168-170 olduğumu düşünüyorlar. Ölçün o zaman diyorum ancak ölçtükten sonra inanıyorlar. Bir akrabam da benimle aynı boyda. Sen 163 olamazsın ben 163 boyundayım sen en az 168 falansın dedi. Yan yana durduk şoka girdi aynı boydayız ama o kesinlikle kısa duruyor benden. Öte yandan yeni nesil de boyunu sallıyor biraz. 155 kuzenim 162 olduğunu söylüyor, 178 kuzenim de 180 olduğunu söylüyor. Bir ben kaldım boyunu tam söyleyen. Bir boka da yaradığı yok zaten keşke boyum kısa olsaydı da biraz memintom olsaydı :(

10 aralık 2022 22:00

7. uzun boylular kendinden kısaları çok daha kısa görme eğiliminde bu arada. Oran orantı bilgisi kısalarda yok da bı uzunlarda var sanki.

Ve evet, zayıf ince beden daha uzun gösterir. Kilo oldukça aşağıya doğru basıklaşır insan

11 aralık 2022 18:33