zayıflamak kilo vermek için etkili tavsiyeler?

1. Az yemek. Zayıflamak için tek gereken az yemek...

11 eylül 2024 00:03

2. az yemek demeyelim yeterli yemek.

11 eylül 2024 00:21

3. Yememek

11 eylül 2024 00:21

4. Spor falan hikaye. Gerçekten çok minimal etki yaratıyorz %80 falan beslenme. İçeriğini de miktarını da öğün sayını da değiştirdiğinde direkt etki görürsün. Bütün saçma metabolik hastalıklara sahip bir kız kardeşin olarak 20 kiloyu sadece günde 10 bin adıma tamamlayarak ve kendimi kısarak verdim. 0 sarkma oldu bu arada. Biraz koruyup son 10 kiloyu da sporla verdim. Gerçekten tamamen yemeye bağlı ya. Şu karbonhidratı, şekeri sınırlayın. Öğün sayınızı azaltın. Ara öğün atıştırma vs çıkarın hayatınızdan farkı göreceksiniz .

11 eylül 2024 00:22

5. Ne kadar sürede verdiniz son suslu? Kac yaşınmasını acaba?

11 eylül 2024 01:37

6. Kalori hesabı. Ben sabaha kadar oturan insanım gece yersen kilo veremezsin falan dedi herkes ama kalori açığı yaparsan gece yesen bile zayıflıyosun(tabi sağlıksız ama onu da hallledicem) bir de protein ağırlıklı beslenmek

11 eylül 2024 02:41

7. Aşk acısı 2 haftada 5 kilo garantili malesef tecrübemden yola çıkarak söylüyorum

11 eylül 2024 13:23

8. A6 20 kiloyu 8-9 ayda verdim. 10 kiloyu da bi 7-8 ay sabit tuttuktan sonra 3-4 ayda verdim. 31 yaşındayım.

11 eylül 2024 14:46

9. Haftada 2-3 gün ağırlıkla kas kütlesini arttırmak

Protein ağırlıklı beslenmek

Az ye demek doğru olmuyor. Çünkü az değil doğru yemek önemli.

Ben hiç kalori saymam, doymadan da masadan kalkmam. Protein ve lif ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Doymadıysam ikinci tabak tavuğumu, etimi, sebzemi alırım asla kısmam. Ama karbonhidrata dikkat ederim.

11 eylül 2024 15:11

10. Çok tesekkur ederim suslu ben de 30 yasindayim 6 ayda bir 8 kilo verdim ama 10 kilo daha vermem lazım bir turlu veremiyorum, veremedikce de yemek yiyip verdigimi de geri aldım kismen. 25-26 yaşlarımda hiç böyle değildim, çok kolay veriyordum

11 eylül 2024 16:55