zayif olmak her zaman daha iyi birsey mi?

sizce? ne diyorsunuz susluler

1. Birde bu vucut tipi ne. Zayif olmak boyle olmaktan iyi mi kilolu mu bu

(link: https://ibb.co/RCMT1sh https://ibb.co/RCMT1sh)

(link: https://ibb.co/Mf9z4z0 https://ibb.co/Mf9z4z0)

(link: https://ibb.co/BKZ1t5c https://ibb.co/BKZ1t5c)

11 temmuz 2023 16:10

2. Gayet güzel bence sadece sıkılaşmak için spor yapabilirsin süslü eğer sensen fotoğraftaki.

11 temmuz 2023 16:12

3. Kas oranı yüksek fit olmak daha iyi bir şey

11 temmuz 2023 16:18

4. Vki normal olsun yağ kas oranı dengeli olsun (yağın vücutta fazla olması sağlık açısından riskli olabiliyor) bence gerisi çok da önemli değil önemli olan sağlık yani

11 temmuz 2023 16:19

5. A4 kisa zamanda yani 1 ay icinde fit olmak munkun mu acaba

11 temmuz 2023 16:21

6. giydikleriyle guzel gizlemis bedenini cunku kilolu veya iri demezdim baliketli derdim ta ki ayak bileklerini gorene kadar. kemik yapisi mi kilo mu bilmiyorum ama maalesef tugla gibi

11 temmuz 2023 16:22

7. A7 benim ayakbileklerim her zaman boyleydi suslu. Kucukken de. Maalesef :( :(

11 temmuz 2023 16:24

8. ya bu sizin fotografiniz miydi. keske tugla demeseydim ozur diliyorum ya

11 temmuz 2023 16:25

9. A7 sorun degill. gercekleri soyledin sadece :D

11 temmuz 2023 16:26

10. Bu konuda kafamız, algımız öyle bir yıkanmış ki pilates eğitmenim kalın kimine görece kaba sayılacak bir vücuda sahip ama yaptığı hareketleri izlerken şok oluyorum. Aynı anda ders aldığım aşşşırı güzel bulduğum zayıf incecik zarif bir kız var. Benim 80 kilo halimle yaptığım hareketleri yapamıyor ve hocamız sürekli " yüksek kalorili beslen ve biraz ağırlık çalış" diyor.

İlk hafta bana sorsanız pt yerine ders arkadaşım iyi derdim ama 3 harekette nefesi kesilip bıraktığını görünce zayıf olmak değil de ideal kiloda fit olmak diyorum.

11 temmuz 2023 16:28