Süslüler 3 aydır sevgilim var ve maddi durumu benden kat kat iyi. Hatta baya zenginler. Böyle bir ilişkiye başladım ama durumunun bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum. İlk başta anlamadım hiçbir şey. Şimdilerde fark ediyorum. Babası tanınan bir işadamı. daha şimdiden sevgilim pahalı hediyeler alıyor. Kendimi mahçup hissediyorum. Ailesiyle tanıştırmayı düşünüyor ileriki dönemlerde fakat beni kabul ederler mi bilmiyorum. Benim ailemin durumu çok iyi değil. Hayatımda hiç lüks araca binmedim, hiç tatile gitmedim, hiç pahalı mekanlarda yemek yemedim ya da hiç pahalı şeyler giymedim. Erkek arkadaşımla sevgili olduktan sonra hep her şeyin en iyisini gördüm üç ayda. İlişkimizde çok güzel gidiyor ama korkuyorum. Sonra çok üzülür müyüm diye. Siz ne düşünüyorsunuz yürür mü:(
Kafa yapıları uyuşuyorsa ve sevgi de varsa neden yürümesin ki?
ilişkiniz güzel gidiyorsa bunlara takılmayın. İlişkiyi yaşamaya çalışın ve zaten kendiniz olduğunuz icin bu ilişkidesiniz unutmayın.
Sizin durumunuz belli, sevgiliniz icinden geleni yapıyordur size eminim. Ne eksik ne fazla oldugunuz kadın olun. Onu ceken de budur bence.
İlerisini ileride düsünün lütfen kafayı mesgul etmeyin simdiden. Belirli bir zaman sonra uygun bindille konusursunuz. Bence yürümeyecek bir sey yok ortada.
Geçenlerde bir kolye beğenmiştim instagramda. Hediye olarak bana almış. İyi güzel hoş da ben kendimi kötü hissediyorum. Off
Bir yere gittiğimizde hesap gelince ortak ödeyelim mi diyemiyorum. Kazandığım para asgari ve aileme de destek çıkıyorum. Bu sefer yemeğe çıkmayalım diyorum ama ısrar ediyor gidicez diye. Normal kahve ya da çay içmeye gittiğimiz yer de pahalı. Bir çaya 20 lira verebilecek gücüm yok. Bunu kötüye yorar mı bilemiyorum.
Böyle hissetmeye devam edecekseniz konusun kendisiyle o zaman. Hediye isine son versin?
Ya süslü biz bunu bilemeyiz. Bazı şeyler zamanın akışına bağlıdır. Daha 3 ay olmuş yenisiniz hem. Zaman ilerledikçe senden beklentisi de lüks şeklinde olursa oturur konuşursun.
Bende bu akşam benzer bir soru sormayı düşünüyordum. Ama bizde durumlar tam tersi, sevgilim memur çocuğu. Benim ailemin durumu çok daha iyi. Biz 1. 5 yılı çok güzel geçirdik ama bazı sorunlar yaşıyoruz artık.
Verebileceğim tavsiye rahatsız oluyorsan belirt ama lütfen devamlı para konusunu açma. Devamlı mahçup oluyorsan bile belirtme.
Şuan o kadar yeniyiz ki bir şey diyemiyorum. Yazlıkları varmış mesela tatil yaparız iki hafta sonra yazlık boş diyor. Birlikte yurtdışına çıkalım, yeni yerler görürüz londraya bayılacaksın diyor. Ben de dinliyorum öyle boş boş :( bilmiyor ki benim oraya gidebilmem için 2 sene çalışmam lazım.