zevkli süslü sözlük yazarların beğendiğiniz minimal, altın takı setlerini paylaşır mısınız ?

herkese merhaba. altın takı seti arıyorum. çok baktım, kuyumcu  da gezdim ama istediğim gibisini bulamadım. begendiginiz minimal altın takı setlerini paylaşır mısınız? bakmam gereken kuyumcular, hesaplar falan varsa ya da söyler misiniz? su yolu da olur başka model de. çok teşekkür ederim şimdiden.

1. set diyince otomatikmen düğün veya nişan için hediyelik ya da bohçalık olduğunu düşündüm (bendeki ortadoğu kafası :)).. annemler bana düğünde takmalık altın set aldılar, birlikte gidip ankara-ulus'taki derin kuyumculuk'tan aldık. sahibi çok zevkli bir bey ve çok iyi kombinler öneriyor. artık başka yerden alışveriş yapasım gelmiyor doğrusu. instagramları var fakat orada paylaşılan işler biraz daha altın altın, koca koca kelepçeler ve gerdanlıklar şeklinde (hesap adı: cadde_derin), yani benim gidip aldığım ürünlerle orada paylaşılanlar arasında dağlar var. fakat eğer gidip bakabilirseniz dükkan sahibinin önerilerini beğeneceğinizi düşünüyorum. ben tiffany set beğenmiştim, onu aldık. ayrıca reis'in modellerine benzer pek çok ürünü var, cartier ve rolex bileklikleri de gerçeğine yakın ve kaliteli yapıyorlar. onları alamamıştım, aklımda kaldı.

2 şubat 13:09