yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    14 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    zeynep çıpa ve komün hayatı, tam olarak ne yapıyor?

    takip ettiğim iki üç influencer denebilecek kişilerdendi. diğerleri kadar çok takipçisi yok ama kesin bilen çok kişi vardır burada da. sevgilisinden ayrılıp ege’de komün hayat yaşamaya, belli ki iyi para kazandığı yemek reel’larını çekmemeye başladı ve sanırım artık tamamen bıraktı. birlikte ayin gibi akşamları falan var.  bu insanlar tam olarak ne yapıyorlar sabahtan akşama,  nasıl geçiniyorlar? cansın sağlam’ı da bu kişilerin arasında görüyorum tamtam falan çalarken. sürekli yoga, birlikte müzik, doğada bir şeyler toplama mı nedir bu tam olarak? 

    1. Arayış dizisindeki gibi mi? Tanımıyorum bahsettiginiz isimleri ama konu diziye benziyor

    2 temmuz 2023 12:12

    2. Bu konu hakkında hiç fikrim yoktu süslüler. Okuduklarım ilgimi çekti önerebileceğiniz bir kaynak var mı inceleyeyim 

    2 temmuz 2023 13:06

    3. Yeni zaman dini üretiyorlar gibi geldi bana.

    2 temmuz 2023 13:14


    4. a1'e inanmadınız umarım. komün hayatı yaşıyor başka ülkede ve süslü sözlüğe giriyor öyle mi djfnjkdnsfks

    2 temmuz 2023 13:18

    5. ben de bulgaristanın bir köyündeyim benzer düzen burada da var. buranın çoğu müslüman sadece. benim ailem de buraya geldi ama yine de ucuz olduğu için türkiyeye geliyoruz tatil ve alışveriş için. ben de süslü sözlük ve youtubedan türk kozmetiklerini takip etmeye çalışıyorum. kardeşim türkiyeden çok ucuza makyaj malzemesi alıp bulgaristanda çevreye satıyor hatta. türkiye aileniz yoksa bile alışveriş yapmak için ve oteller için çok güzel bir ülke. 

    2 temmuz 2023 13:37

    6. A1 köyün adi nedir?

    2 temmuz 2023 15:43

    7. Ben de gabar daginda komun hayati yasiyorum

    Mac ruj alip buradaki pesmerge kardeslere satiyorum 

    Komunist olup kapitalist duzenin en buyuk pazarlarindan olan moda kozmetik ile ilgili bir sozlukte golden rose icin yazar olmak da ne bileyim 

    2 temmuz 2023 17:31


    8. Ben de takipliyorum zeynepi tatlı kız bence. dönüşüm geçirdi ama aynem ben de anlamadım. Brezilyada uzun kaldı baya kabile tarzı geleneksel insanlarla ondan sonra oldu sanki.

    2 temmuz 2023 19:41

    9. aklıma bu karikatür geldi (link: http://4.bp.blogspot.com/-KUggUBJzIGg/UPsDZaED9VI/AAAAAAAAADY/5hY4AEWbAoM/s640/yigit-ozgur-sigir-gibi-yasiyor.jpg karikatür)

    2 temmuz 2023 22:48

    10. a1 kıyamam komünde yaşayıp makyaja zeenip yılda bir kere aileni ziyarete geldiğinde mağaza görüp onda da goldın rosedan ruj mu alıyorsun? hayatta başka bir şey istesen ne olacak, dünyanın farklı yerlerini görmek, değişik bir yemek yemek, kitaplar alıp okumak gibi? paran yok ki kendine ait, komünle kazandığın da ortak komünün, çünkü ürünün komünle ortak, hayvanın komünle ortak. offf iğrenç bir hayat. 

    3 temmuz 2023 09:22