zeynep süslü gerçekten yüz masajıyla yüz şeklini, pirinç buzuyla ten rengini değiştirmiş olabilir mi?

bizi mi yiyor yoksa yüz yogası, pirinç unundan buz vs çalışan taktikler mi? gerçekten merak ediyorum şuan ki yüzü ve cildi çok hoşuma gitti. hesabı @zynpsuslu

1. böyle bir yazar çıkmıyor

5 haziran 2022 22:09

2. instagramda süslü onu belirtmeyi unutmusum

(link: https://www.instagram.com/zynpsuslu/ instagram hesabı)

5 haziran 2022 22:11

3. Ya yüzünüzü bok ediceksiniz asimetri falan olucak bilmediğiniz şeyler yapmayın

5 haziran 2022 22:11

4. instagramdaki kız di mi, keşfetime dusuyor cok guzel biri. saydıklarına ise inanmıyorum ve ihtimal vermiyorum.

5 haziran 2022 22:12

5. bu kızda bariz estetik var sallıyor takipçi kasmak için ama yüz masajı düzenli uygulamada ufak tefek değişiklik yaratıyor pirinç buzunu bilmiyorum.

5 haziran 2022 22:14

6. benim de keşfetime çok düşüyordu. bir bakayım dedim yüz masajı ve pirinç olayını görünce şok oldum hiç tahmin etmezdim bu kadar fark yaratacagını. bi yandan hiç mantklı gelmedi bana da ama düşünmeden de edemedim swgfd dayanamayıp sordum en son bi ihtimal diyip

5 haziran 2022 22:17

7. Zeynepcim biraz tık ve para için yalan söylenmez çocum. Güzel kızsın git oyunculuk modellik falan yap. İnsanlara hayal satmayın, ayıptır.

5 haziran 2022 23:17

8. Şu medya maymununa prim vermeyin ya niye girdim ki sayfasına tüh

5 haziran 2022 23:21

9. Ayşenur Yazıcı'yi izleyin daha doğru olur. Öyle yüze mutfak ürünü sürmekle beyazlamiyor belki anlık gözükür. bu arada yüz yogası için de belki değişim olur düzenli yapmak gerekir birde kız zaten küçük kilo vermiştir büyüdükçe yüz oturuyor.

5 haziran 2022 23:41

10. Kızın videoları bile şoplu ve en doğru ışık yakalanarak çekilmiş. Kız hala pirinç ve yüz yogası umudu satıyor

6 haziran 2022 00:13