ziya turp ve kafama takılan saçma bir soru. 2011 twitter kullanıcılarını soruya bekliyorum ?

kızçeler vallahi kafama takıldı durduk yere. bu twitterın twitter olduğu yıllar olan 2011lerde ziya turp, mayonezi severim kankiliği vardı. o sırada bu ziya'nın sevgilisiyle mayoneziseverimle aynı eve mi çıkacaklardı sonra bi olaylar olmuştu, kavgalar dönmüştü. bunları hatırlayan ve takip eden benim gibi deliler var mı? o olay neydi hatırlıyor musunuz?

1. Valla o kısımları tam hatırlamıyorum ama ziya'nın semt çocuğu tarzı ortalama tipten güya cool olduğunu sandığı tarza bürünüp ağzı yarı açık pozlar vermeye başlaması falan, o süreç ne ara oldunya cidden anlayamadım?

25 ağustos 2019 10:47

2. kızlar ben esas bu mayonezle de kanki olan ziyanın sevgilisi kimdi onu hatırlamaya çalışıyorum dşdlfmld kızın adı cansuydu ama kimdi diye o kadar kafama takıldı ki. bilen birileri çıksa da rahatlasam

25 ağustos 2019 10:58

3. Anon 1, o tamamen şule gülen etkisi. şu anki sevgilisi

25 ağustos 2019 11:10

4. Soru sahibi izninle ben de bir şey soracağım Twitter ile ilgili. Kızlar bu BES varya onunla Hande Taşer sevgili miydi?

25 ağustos 2019 11:26

5. Süslüm cevabını bilmiyorum bu sorunun ama o zaman herkes herkesle arkadaştı Twitter camiası resmen minicikmis bendawlanın sevgilisi de kuzeyde ebruyla kankiydi baya vay be

25 ağustos 2019 11:39

6. @7 bence bes handeyle sevgili olamaz çünkü beste’den önce uzun yıllar bi kızla nişanlıydı lebriz miydi neydi kızın adı tam hatırlayamadım. ondan ayrılıp besteyle beraber olmaya başladı diye epey tepki çekti o da neler çektiğimi bir ben bilirim falan demişti

25 ağustos 2019 11:57

7. a6 instada hep boyle “cool” takiliyordu, bence su anki sevgilisinin etkisi degil, diana askorovayla sevgiliyken de boyleydi cunku.

25 ağustos 2019 12:01

8. bence şuleden önceki halleri gayet cool olmaktan uzaktı ya :/ ki kendisi de kabul ediyor yani twitterda bu durumu, şulenin onu olumlu anlamda etkilediğini vsvs

25 ağustos 2019 12:09

9. bacılar bu cansu adlı kızı hatırlayan bir allahın kulu yok mu şimdi lfkgldş benim kafama takılan taraf bu

25 ağustos 2019 12:27

10. Süslü sorunu biraz işgal ettik ama arkadaşlar allaşkına şu (link: https://www.instagram.com/p/B1Rsp_QA03Q/?igshid=1lgwm6hzwed5o tiplerin) neresi cool alsjdndjd sokakta görsem yolumu değiştirip allah'tan şifa falan dilerim, öyle olmuyor üstlerine yakışmıyor bu tarz sandıkları şey :d

25 ağustos 2019 12:43