çay saati menüsü hazırlamam hakkında yardımcı olur musunuz?

arkadaşlarım ilk defa evime gelecek. ne yapmalıyım bilemedim. kafamda hindistan cevizli kuru üzümlü kurabiye, nohut salatası, patatesli çıtır milföy börek, kesme muhallebi tatlısı yapmak var. sizce menü yeterli mi? daha fazla ne yapabilirim? hepsini ilk defa yapıcam.

1. Yeterli bence sadece kurabiye farklı bir çeşit mi olsa diye düşündüm

28 temmuz 23:33

2. Yeter de artar bile bu sıcakta. Bi de ortaya meyve. Tamamdır.

28 temmuz 23:40

3. Senin arkadaşların gelecekse bence daha genç ve dinamik şeyler yapsan daha iyi olur sanki ss ya? Mesela ıslak kurabiye, tiramisu ya da cheesecake gibi. Çıtır milföy börek güzel onu beğendim. Sma nohut salatası yerine Amerikan salatası ya da makarna salatası (turşulu, Mısırlı falan ) daha güzel olur bence.

Islak kurabile

Yeter bence ss

28 temmuz 23:42

4. Kısırsız olur mu ay

29 temmuz 02:56

5. AY HİÇ BEĞENMEDİM YA :)

HİNDİSTAN CEVİZİ VE KURU ÜZÜM ÇOK UYUMSUZ BENCE, DAHA DİNAMİK ŞIK CE COOL Bİ KURABİYE TARİFİ BULABİLİRSİN İNTERNET KAYNIYOR

NOHUT SALATASI EVET İYİ AMA YANİ ÇOK DAHA İYİSİ BULUNABİLİR, MAŞ FASULYESİ SALATASI, KISIR, ALMAN USÜLÜ PATATES SALATSI GİBİ;

PATATESLİ MİLFÖY BÖREK, YA BÖREĞE PATATES KOYMAK NEDEN? KARBONHİDRAT BOMBASI LEZZETSİZ BİŞEY. TAM FAKİR İŞİ. GÜZEL Bİ KIYMALI BİBERLİ İÇ HAZIRLA MİLFÖY İÇİN MİS GİBİ,

KESME MUHALLEBİ DE ÇOK RİSKLİ, TADI KÖTÜ OLABİLİR, PADİŞAH LOKUMU TATLISINI ARAŞTIR NETTE BAK, BİN KAT DAHA İYİ

YA ÇOK ELEŞTİRDİM AMA SÜSLÜ VALLA ÇOK BABANNE İŞİ SENİN MENÜ YA, KIZMA NOOOLUR

29 temmuz 11:07