11944. golden rose roll on lipgloss. watsonslarda çok uygun fiyata görünce parıl parıl gezelim diye kendime ve tüm yakın arkadaşlarıma birer ikişer aldım.
- süslü
maraazel
| saç tipi: | yağlı |
| yaş: | 30 |
| kepekli saç: | hayır |
11943. Rossmann'dan tamamen bakım alışverişi ile çıktım.
*claderm arındırıcı kil maskesi. 50 ml boyutunda tüp şişede satılanlardan limonlu olanı aldım (gizlinot: 11,75 ₺)
*isana peel-off maske aktiv kohle. 75 ml boyutunda tüp şişede satılanlardan aldım (gizlinot: 38,50 ₺)
*isana vücut kremi. 200 ml boyutunda kavanozda satılanlardan ve e vitamini ve jojoba yağı içerenlerden aldım (gizlinot: 49,50 ₺)
| saç tipi: | yağlı |
| yaş: | 27 |
| saç rengi: | siyah |
| kepekli saç: | hayır |
11942. 1) VICTORIA'S SECRET Vücut Losyonu-Midnight Bloom: ilk kez aldım. nemlendirmesini bilmiyorum ama kokusu mükemmel. türkiye'de 500 tl, ben yurt dışından 13 euro ya aldım..
2) Grace Day %15 Avokado Içeren Besleyici Ve Nemlendirici Krem: uzun zamandır sepetimdeydi. nemlendiricimin bitmesi ve trendyol'da flash indirimde yakalamamla beraber 190 tl ye aldım. bunu da ilk kez deneyeceğim
3) isana süngerli asetonsuz oje çıkarıcı: çok memnunum yeniden aldım. f/p çok başarılı
4) ISANA Kulak Çubuğu: Johnson's Baby en sevdiğim marka aslında fakat çok pahalı olduğu için arada alıyorum. bunu da ilk kez aldım. pamukları sıkı ve kaliteli çok beğendim
5) Maybelline Lifter Gloss: almayan bir ben kalmıştım sanırım. trendyol'da 100 tl ye düşünce silk rengini aldım çok beğendim. yapısı çok kalın bence bu yüzden ince tabaka halinde sürünce çok güzel duruyor
6) REVOLUTION 10% NIACINAMIDE + ZINC SERUM: çok övülünce mini boyunu aldım. merakla gelmesini bekliyorum
7) Frudia Air Snowy Maske: favori maskem. indirime girince hemen aldım. eskiden indirimli hali 6 tlydi. şimdi indirimli hali 23 tl ağlıyorum..
8) Frudia Greengrape Pore Peeling Ped: içinde 1 adet var. tırtıklı tarafıyla yüzünüzü ovalıyorsunuz, diğer nemlendirici tarafıyla da yüzünüzü siliyorsunuz. tertemiz yüzüme yaptığım halde pede çıkan lekelere inanamadım. çok beğendiğim için 3 tane daha aldım şimdi
9) Beauty Formulas Ayakkabı Spreyi: ilk kez deneyeceğim. normalde scholl markasını kullanıyordum. ülkemizden çekildi mi anlamadım çünkü sadece birkaç yerde satıldığını ve 30 tl yerine 300 tl lerde olduğunu gördüm. Beauty Formulas'ı 30 tl ye aldım
10) NYX Besleyici Makyaj Bazı - Hydra Touch Oil Primer: yorumları çok iyiydi. bir anda fazla düşünmeden aldım inşallah ben de memnun kalırım. 20 ml'si 225 tl
11) So Fly Cosmetics Makyaj Süngeri: elimde görkitonun süngeri vardı. artık parçalandığı için bu sefer bunu denemek istedim. 136 tl ye aldım
edit: ekleme
| yaş: | 28 |
11941. yves rocher tendre jasmin eau de parfum.
babamın doğum günü kampanyasını beraber ezdik bir parfüm o aldı bir parfüm ben :) kokusu muazzam ama o kadar pahalı bir parfüm için kalıcılığı az :(
| saç rengi: | açık kestane |
| saç kalınlığı: | kalın telli |
| yaş: | 24 |
| göz rengi: | açık kahverengi |
| saç tipi: | kuru |
11940. Revolution skincare %10 matrixyl serum, çok fazla merak ettiğim bir üründü.
Arm&hammer diş macunu, Bu kaçıncı bilmiyorum.
İsana med %10 üreli vücut sütü, Aşırı seviyorum. Onu bilmezken çöl gibiydi cildim.
İsana med %5 üre - pantenol içerikli el kremi, kupkuru eller mutlaka denemeli.
| saç kalınlığı: | kalın telli |
| saç şekli: | kıvırcık |
11939. golden rose cat walk maskara
beauty girl neon mor ve neon koyu mavi oje
| cilt tipi: | normal |
| saç rengi: | kızıl |
| yaş: | 23 |
| cilt alt tonu: | cool |
| göz rengi: | siyah |
| saç şekli: | dalgalı |
11938. Migros kasa kenarında satılan kaş sabitleyici 29.90 fiyatı bayıldım. Boyner den 169 liraya clinique moisture surge (15 ml) ilk hissiyat güzel.
tam topuz
| göz rengi: | ela |
11937. eylül ayı kozmetik alışverişim
1- (link: https://www.yvesrocher.com.tr/sac/sac-tipine-gore/kivircik-saclar/kivircik-saclar-icin-sampuan/p/93058 yves rocher kıvırcık saç şampuan): bütün seriyi birlikte aldım. saçlarıma iyi geldiler. şampuandan bir tane daha aldım hatta. sadece şekillendiriciyi daha kullanmaya başlamadım.
2- (link: https://www.yvesrocher.com.tr/sac/sac-tipine-gore/kivircik-saclar/kivircik-saclar-icin-sac-kremi/p/92505 yves rocher kıvırcık saç saç kremi)
3- (link: https://www.yvesrocher.com.tr/sac/sac-tipine-gore/kivircik-saclar/kivircik-saclar-icin-sac-sekillendirici-bakim-kremi/p/92722 yves rocher kıvırcık saç saç şekillendirici)
4- (link: https://www.yvesrocher.com.tr/vucut-et-banyo/banyo/dus-jelleri/dus-jeli-zeytin-turunc-400ml/p/05936 yves rocher zeytin duş jeli): yedek için aldım. daha kullanmadım ama kokusu muhteşem.
5- (link: https://www.yvesrocher.com.tr/makyaj/dudak-makyaji/dudak-kalemleri/tahta-dudak-kalemi/p/75755 yves rocher dudak kalemi 01): düğün makyajımda makyözüm kullanmıştı. hemen kendime de aldım. tam bir nude.
6- (link: https://www.yvesrocher.com.tr/makyaj/goz-makyaji/goz-kalemleri-ve-eyelinerlar/suya-dayanikli-asansorlu-goz-kalemi/p/58250 yves rocher kahverengi asansörlü göz kalemi): alışverişimde hediye olarak verdiler. daha kullanmadım.
7- (link: https://www.yvesrocher.com.tr/cilt-bakimi/cilt-tipine-gore/hassas-ciltler/yatistirici-yuz-yikama-makyaj-temizleme-yagi-pure-camomille/p/65801 yves rocher yüz temizleme yağı:) hediye olarak verdiler daha kullanmadım. eskiden severek kullanıyordum.
8- (link: https://www.justinbeauty.net/village-11-factory-pink-calming-sun-block Village 11 Factory Pink Calming Tone Up SPF50+ güneş kremi): çok güzel gerçekten. hemen dağılıyor ve beyazlık bırakmıyor.
9- (link: https://www.justinbeauty.net/mizon-snail-repair-eye-cream Mizon Snail Repair göz kremi): yine yedeklemek için aldığım bir ürün. daha kullanmaya başlamadım.
10- (link: https://www.thebodyshop.com.tr/wild-argan-oil-body-butter-p059008 the bosy shop argan body butter): kendisine, yapısına, kokusuna her şeyine aşığım bu ürünün. ilk kullanışım bu markayı. aşık oldum bu ürüne. aşık. böyle bir kalıcılık, böyle bir nem yok.
11- (link: https://www.makyajtrendi.com/urun/cool-crush-loaded-lip-lacquer-64439 nars playing' around lipgloss): gelin makyajında ki lipglossumdu. çok sevdim bu yüzden kendime de aldım.
12- (link: https://www.trendyol.com/cosmed/alight-enzyme-peeling-powder-arindirici-ve-aydinlatici-toz-enzim-peeling-temizleyici-75-gr-p-136542720 cosmed enzim peelingi): çok bereketli duruyor gerçekten. fiziksel peeling uzun zamandır kullanmıyorum. pratik olduğu için bu ürünü aldım hatta baya aradım. daha sonra aldım.
13- (link: https://www.gratis.com/show-by-pastel-show-your-peace-transparan-kas-ve-kirpik-maskarasi/urun/10260969 pastel kaş jeli): hep kullandığım kaş jeli, biten ürünün yerine aldım.
| saç rengi: | kestane |
nacific fresh herb tonik
avene cicalfate
ludita hyaluronik asit
derminix ginseng kapsülleri
yves rocher zeytin-turunç duş jeli
yves rocher zeytin el kremi
| cilt tipi: | kuru |
| saç şekli: | kıvırcık |
| saç tipi: | kuru |
| yaş: | 24 |
| saç rengi: | açık kestane |
| kepekli saç: | hayır |
11935. Botanics neva color saç boyası (çok uyguna aldım,29.90 idi)
watsons biomagic saç boyası (indirimdeydi)
Urban Care Volume kuru şampuan
urban Care Monoi Body Yoghurt