girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (898)
    • medya (16)

431. Öffff mervenin elinin her yere uzanmasından bıktım, oyanın arkadasının düğün organizasyonunu nasıl iptal ettirebiliyor?! Valla sıkıldım !!

27 şubat 2018 22:46

432. Çekimleri iyi olmasa anam babam sacmalik dolu bir türk dizisine evrilecek de görüntü yonetmeni işi kotariyor.

27 şubat 2018 23:13

433. Burcu yeşilleri giymiş tam bir yılan değil mi ??tısssss

27 şubat 2018 23:20

434. Ellerindeki var olan güzel konuyu iyice kaybetmeye başlıyorlar isleyemiyorlar doğru dürüst. Çok üzülüyorum. Bundan 2 hafta önceki o sibel alas li bölüm gibi bölümler istiyoruz ama durup durup burcunun entrikalarını izletip duruyorlar. Önümüzdeki bölüm burcu gerçekten hamile çıkarsa diziye biraz renk gelebilir. Umarim öyle olur hepimiz ters köşe oluruz. Oya da artık o diplomasını falan da yırtar atar.

27 şubat 2018 23:55

435. Oyanın da ediple tek muhabbeti kızları çekiştirmek dedikodu dedikodu

----spoiler----

serhan boşancaksan boşan sende ne uzattın sürekli karına benimle konuştun mu benim ne istediğimi sordun mu diyip duruyosun sen açık açık anlattın mı merveye ben seni sevmiyorum diye

Gözümde mehmetten farkın yok

Oyacım belli oldu burcuya evi almaktan vazgeç ultrason işi yalan olsun vs diyeceksin her zaman doğrunun peşinden giden örnek kişilik oya merveyi alt etmek için neler neler yapıyor bak sen

Merve kızım sende etrafta serhan aksakın karısıyım diye geziceğine adamı kendine döndürme planları yapıcağına bi farket oya evine geldiğinde resmen mesajları verdi verdi akıllı geçinen salaklardan mısın yoksa

Peloooo pelo rüzgar nereden eserse diyosun sen de oyayı koruyacağına merveyi üzmek istiyorsan söylesene kocanla oya kırıştırıyo diye sarmaşığı bombala

Oyanın arkadaşı lütfen taşınma sarmaşığa bir sen eksiktin

Bu saatten sonra anlaşıldı oya serhan ortaya çıkana kadar konumuz burcu arzu ve mehmet üçgeni

28 şubat 2018 00:15

436. Oya’ nın arkadaşı İnci miydi neydi bi insan ne kadar rol yapamazsa sende o kadar yapamadın gerçekten. Hande Erçel 1 sen 2 bu konuda. Eööööfff Oya bunalttın içimi kuruttun o premses dünya iyisi , iyilik timsali hareketlerinle ve tonsürton kıyafetlerinle. Ayrıca o dudağına dolgu basmasını biliyosunda lipbalm mı sürmeyi mi bilmiyosun . Bütün bölüm o çöl kuruluğundaki dudaklarına bakmaktan başka bişeye odaklanamadım. o 33 çeşit renk barındıran saçına hiç girmiyorum hiç. Eğer Burcu yılanının yalanını ortaya çıkartmazsan bu yazdığımın çarpı ikisi kadar giydiricem sana yeter be , kendine gel artık. Merve az bile yapıyor buna valla içim şişti.

Edit: Eksileyenler ya Hande Erçel Fun Clup Yada Oya Toksöz Fun Clup :)))))

28 şubat 2018 01:13 28 şubat 2018 14:12

437. Yok yahu aşık kadın böyle yapmaz. Oya'nin Serhan'a aşık olduğu filan yok. Merve'nin kocasıyla kimsenin ruhu duymadan fingirdestigi için mutlu bence, o kadar. Pelin öğrendi de ne oldu, sanki her şey çok olağanmış gibi ! Bu Pelin için yüzyılın en bomba haberi. Lisede okuldan attirdiklari gıcık Oya yıllar sonra gelecek de kızlardan birinin kocasını çalacak. Insan uyku uyuyamaz be. Tamam Serhan da istedi herşey karşılıklı ama evli erkekle birlikte olmak bi yerde hırsızlık bi sekilde.

Merve'nin yüzsüz ve pişkin hali iğrenç. Serhan en acinilasi karakter sırf bu sebeple.

28 şubat 2018 01:30

438. şu oya'nın donuk, ezik, basiretsiz hallerini gördükçe sinir oluyorum. ekran karşısında pata küte dövesim geliyor. bön bön bakmayı bırak allasen bi konuş ağzını aç ya!

ilgili medya:
    28 şubat 2018 08:56

439. Spoiler

Pelinin rüyası bölümün en güzel kısmıydı. Merve-pelin-pilates işbirliği yapıp oya-arzu yu çaresiz bırakmaya çalışırken kazdıkları kuyuya düştüler, olacakların habercisi niteliğinde bi nevi. Oya’nın alık gibi bakıp bi halt yapmaması bana da batıyor. Yine beklentilerle şişirilip hiçbir dişe dokunur şey yaşanmayan bölüm oldu. Oya yalanı gün yüzüne çıkarmak yerine burcuyu tehdit ederse hem yüzyıllık salaklığını yapmış olur hem de hipokrat yeminine nanik çekmiş olur. Zira yalan ortaya çıkınca zaten mehmet evi almaktan vazgeçer ve ev inciye kalır, incinin de mervenin dibinde yaşamaya biyeri yer mi bilemem tabi. Bi düğünü iptal oldu diye nasıl satışa getirdi kaç yıllık kankitosunu ama...

Bir de serhan’ın evli olduğunu duyunca iyi bir arkadaşın yapması gereken “kızım saçmalama uzak dur o adamdan” olması gerekirken bu “e siz aranız nasıl, keçilik yaptın adamı kaçırdın” falan filan. Lütfen şu işi şirinleştirmeye çalışıp daha fazla içimizi şişirme meriçcim.

Bir de haftaya burcu cidden hamile çıkarsa ya da oya yalana ortak olursa, arzu serhanla çatır çatır konuşmazsa dizi fişini çekmiş olur. Puhutvdem atlaya atlaya izliyordum, bu gidişle onu da bırakıcam.

Bütün türk dizileri mi şahane başlayıp gittikçe batırır ya.

28 şubat 2018 10:28

440. spoiler****

bölüm eh işte...

inci mevzusuna dalıyorum doğrudan. inci de oya gibi pasif çıktı.bunlar niye böyle yahu?

düğün mekanını sabote etti diye ben olsam evi inatla alırım.hayır düğün mekanını geri mi verdiler teklifi çekince? ben duymadım öyle bir şey olduysa. hatta düğün mekanını şu edip'in mekanı ya da sarmaşık'ın meşhur oteli yapardım oya gibi gidip merve'nin kapısına carlayıncaya kadar. serhan devreye girerdi otel için, nolacak? orda bile serhan'ı görünce dili bir yerine kaçtı oya'nın. konuşsana serhan'ın yanında ne yaptığını haykırsana anam ya, oya hakikaten içimi şişiriyorsun. etiksin ama mantık değilsin :P

etik demişken burcu'nun hamileliği için ne diyecek ben merak ediyorum. yokken var demesi meslek etiği gereği olmaz (nihalciğimin de vurguladığı gibi meslek etiği) burcu gerçekten hamile çıkmasın lütfen!

oya ile ultrason başında dakikalarca bakışmalarının devamını haftaya görürüz dedim ama oya bir değdirdi döndü mehmet'e konuşalım dedi??? saniyeler içinde ne gördü? burdan yola çıkarak burcu'nun ipliğini pazara çıkarmasını umuyorum. böylece hem arzu'ya destek olmuş olur hem inci evi alır.

dizinin en makul karakteri nilay, yine gitti bam bam söyledi.

****

28 şubat 2018 11:29