içerik listesi

helianthus annuus seed oil, rosmarinus officinalis leaf oil, tocopheryl acetate, caprylic/​capric triglyceride, coco-caprylate/​caprate, eugenia caryophyllus flower oil

4.0
    girdi yaz
    medya ekle
    değerlendir
    • girdiler (1)
    • oylar (1)
    • medya (1)

1. Aynı serinin toniği ile beraber kullandım.

Tonik ile nemlendirdiğim saç diplerine yağı masaj yaparak uyguladım bazen 1 saat vaktim olursa 2-3 saat bekledikten sonra yıkadım.

Kullandıktan sonra saçlarım çok parlak ve canlı gözüküyor. Aynı dönemde saçlarımın gürleştiğini gözlemledim ancak bu tonikten mi yağdan mı emin değilim.

Şu an allerma'nın biberiye yağını kullanıyorum henüz kesin yorum için çok erken ancak ilk gözlemlerim urban care'in daha başarılı olduğu. Yağı yıkadıktan hemen sonra saçın görüntüsündeki etkisi bile tek başına yeterli.

İlk içeriğin ayçiçek yağı olması ve karanfil yağının en sonda yer alması formülasyonda ucuza kaçıldığını gösteriyor ancak ürünün satış fiyatıyla karşılaştırılınca makul sayılabilir.

İlgisini çekenler için tam içerik listesi: Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Tocopheryl Acetate, Caprylic/​Capric Triglyceride, Coco-Caprylate/​Caprate, Eugenia Caryophyllus Flower Oil

1 saat önce