5.
oda kokusu takıntılısı olaraktan chakrayı bırakıp kendilerine geçtim. mağazada mystic charm'a bayılıp fotoğrafını çektim. ama spreyli formu yoktu, çalışan kız geldiği an tükeniyor dedi. çok güzel hem ferah narenciyeli hem de tütsü gibi bir kokuydu. neyse sonra geçen paspas faciam yaşanırken kör alış bir oda kokusu yapmıştım
1. Zesty joy: yılbaşı kokusu. biraz tatlı, biraz tarçınlı bir koku. zaten notalarında da, limon, bergamot, karabiber, tarçın, iris var. bir parfüme benzetiyorum ama ne olduğunu asla çıkaramıyorum. oriflame felicity mi desem, lolita lempiçka mı desem, gaultier classic mi desem bir şeye çok benzetiyorum, ama asla çıkaramıyorum. o kadar çok beğendim ki şişeyi yarıladım. sonra gittim bir tane daha aldım.
2. peachy cheer: buna da bayıldım :D bu da notalarında şeftali, osmantus falan var ilk sıktığında ferah bir şey kokuyor, sonra kilian good girl gone bad parfümüne çok andırıyor. bunu da çok beğendim sıkıp duruyorum. kaliteli kokuyor cidden.
4.
bu markanın operasyon birimi gerçekten bir facia :D 1 ay önce bi siparişimi yanlış gönderdiler, 2 adet havlu başıma bela oldu. randevulu iade oluşturuyorlar, kargo gelmiyor, gelmiyor diye evden çıkıyorum geliyor, benim sipariş ortada yok falan. cimri de bir marka bu arada hani trendyoldan fasa fiso home olsa der ki okey bizim hatamız ürünler hediyemiz olsun. neyse çok şükür 2 adet turuncu ve yeşil çizgili havlulardan kurtuldum ve benim siparişim bana ulaştı.
1 ay geçti. dün kapıda bir koli. aaa sübhanallah bu nedir?? bir de getiren kurye asla aramıyor, teslimat mesajı göndermiyor. ilk iki siparişi güvenlik teslim almış, bunu apartmanda kapıya koymuşlar. satın aldığım ürünleri tekrar yollamışlar. oda kokusu + kapı paspası. neyse bugün tekrar müşteri hizmetlerine mail attım hemen dönüş sağlayıp, randevulu iade oluşturdular lol. pintiler insan bari bi indirim kodu falan verir nazik davranışıma karşılık
2.
2024 yılında kurulan ve mağazalarını etrafta yeni yeni görmeye başladığım, modern ev dekorasyonunu bohem, etnik ve maximalist dokunuşlarla harmanlayan bir Türk ev tekstili markası. canlı renkler, desenler ve dokular ile minimalizm sevenlerin pek ilgisini çekeceğini sanmıyorum fakat sıcak bir yaşam alanı yaratmak isteyenlere hitap edeceğini düşünüyorum.
mağazalarında gezinmek çok keyifli, ürünü elime alıp fiyatına bakmak da çok üzücü :D
1.
carrie'nin bu terimi ilk kez karizma yoksunu berger eziği için kullanmış olması da üzücü bir detay olarak sözlükte yerini alsın. neyse, gidiş yolundan puan verdim sana carrie.(gizlinot: team aidan 4evah)