Deli gibi bağımlılık yapan oyun. eğer boş zamanda değilseniz hiç bulaşmayın planlarınızı bile erteleyebilirsiz.
Küçük bir topçukla başlayıp yemleri yiyerek büyüyorsunuz bi yerden sonra strateji ile hücreleri de yemek zorundasınız dev top olabilmek için, hadi geçmiş olsun .(gizlinot: swh)
resmen hastalık düzeyinde bir oyun. refleks istiyor yoksa yeniyorsunuz. al başa sonra.
Erkek gibi bütün bilgisayar oyunlarını oynamış biri olarak buna da saldırmazsam olmazdı. En çok Türkler yiyor inadına bırakın özgürce büyüyeyim. kuşum aydın nickiyle oynuyorum görürseniz yemeyin.
çığlıklar atarak oynadığım, bağımlılık yapan oyun
Ben bu oyunun uygulaması olduğunu bilmiyordum indirdim ve bir süre bende bağımlısı oldum büyüdükçe hırslandım yani küçük topları yiyip büyüdükçe sonra başkasına yem olunca sinirlenip bıraktım zaten hevesimi de aldım arada belki açar yine oynarım. Topların üstündeki resimler ve kullanıcı adları bazen yaratıcı olabiliyor.
anaaaaa başka oynayanlar da varmış :o keşke bir chat bölümü olsa da sövsek ya ben çok sinirleniyorum :D
Tek cümle: sinir hastası eder.
bu oyunu yeniden gün yüzüne çıkartmak istiyorum hatta aynı serverden bağlanıp nick önüne süslü yazarsak birbirimizi tanır alır gideriz oyunu (gizlinot: swh )
nihali harcayacaklar, matmazel tadında bir oyun.
hücremdeyim hasretinle yanarım
şarkısını hatırlatır.
ahmet kaya'yı da anmış olalım, bu oyunla.