Profilini incelediğim kadarıyla Elazığ'da okuyan veterinerlik öğrencisi bir genç kız. Kendi imkanları dahilinde barınaktaki hayvanlara bakıyor, iyileştiriyor, yuvalandırıyor.
Gözlerim dolu dolu gezdim paylaşımları arasında. Aklıma burda paylaşmak geldi. Belki benim de bir faydam dokunur diye. Ayrıca benim memleketimde de böyle işlerin yapılması o kadar hoşuma gitti ki. Umarım elini attığı -kendi deyimiyle- her çocuğun yaralarını sarmaya gücü yeter, hepsine birer ev, yuva bulur.
(link: https://www.instagram.com/barinak_melegi/ İnstagram profili)
Edit: imkanı olan süslüler ekşi sözlükte de paylaşırlarsa daha çok kişiye ulaşır hesabı, böylece daha çok hayvan yuva sahibi olabilir.
8 kasım 2017 21:20
8 kasım 2017 21:22
Hakkındaki çok ağır suçlamalara ve açılan davalara ne cevap verdiğini bilmediğim kadın.
Profiline baktım ama sadece susturma kararı almış sanırım.
Merak ediyorum hesabındaki parayla izmir'de barınak kurulmuş mu gerçekten?
11 mart 2019 16:41
11 mart 2019 17:12
Hakkındaki iddialar epey korkunç. Kendisini ben de takip ederdim, hatta daha önce hesap numarası istediğimde sallamamıştı. Geri dönüş yapmadı neyse görmedi herhalde dedim. Birkaç ay önce falan unf etmiştim. Öğrenci hali ile yeni eve çıkıp sürekli eşyam Yok halım Yok perdem yok demesi sinir etmişti hatta buraya da girdi yazacak oldum sonra vazgeçtim kendime kızmıştım. Sonra bi kopegin akıbetini sordum unf etmeden önce beni engelledi? Valilik izni olmadan para toplamak büyük suç yine de aklanmasını umuyorum hayvanlar hatrına. Sinem umaş hakkında da susturma kararı aldırmış bu da ilginç.
Elazığ'daki barınakların durumuyla ilgili akp'li elazığ belediyesini eleştirdiği gerekçesiyle hakkında 10 bin liralık tazminat davası açılmış. Türkan ceylan'ın savunmasının ardından duruşma 20 ocak 2022'ye ertelenmiş. Bu kızın sokakta yaşayan canlarla ilgili hakkında yaptığı her katkıyı, verdiği mücadeleyi görüyorum 3 senedir ve sonuna kadar takdir ediyorum. Şimdiye kadar onlarca kez buna benzer olay yaşandı, dünya gerçekten hassas kalpler için cehennem. Şahsi olarak ahiretin varlığını dahi sorgulayan biri olarak karma denen şeye inanmamaya başladım. Eğer ki varsa, burada lafımı asla geri almamak üzere çok büyük konuşacağım: allah, malum kişiye ve ona hala kasıtlı oy veren ve destekleyenlere en ağırından hak ettiklerini yaşatsın, o masumların yaşadıklarının sonsuz katını yaşatsın.