içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (21)
    • oylar (19)
    • medya (3)

21. Ürünlerin üzerinde 150 ml yazmasına rağmen ürünlerinin yarısı boş olan güneş kremleridir. Dış ambalaji opak olduğu için içindeki ürün ışığa tutmadan görünmüyor şikayetvar yorumlarını ve kendi sitesindeki yorumlari okuyunca herkesin eksik üründen şikayet ettiğini gördüm ama ne yazık ki çok gecti almiştim bile. Evde ışıga tutunca gerçekten şişenin yarısının boş olduğunu gördüm. Resmen dolandırıcılık bu. Benim gibi indirimli güneş kremi aldım diye karlı çıktım sanırken dolandırılmayın süslüler 75 ml kreme 200 tl verdim şişede yazan 150 ml oysa

28 temmuz 01:43

20. Fiyat performans. Yaz ve kış kullanılır. Başka markalara fazla fiyat vermeyin kendisi harika

28 haziran 2023 02:26

19. arkadaşlar performans/fiyat oranı bu kadar yüksek başka bir ürün görmedim. çok çok iyi koruyor, bronzlaştırmıyor, çok tavsiye ederim. avene, sebamed ve doa kozmetik'e göre çok çok daha iyi. temmuzda çöl gezisine gittik, yüzüm kızarmadı bile. ilk tüp bitmeden sonbahar geldi, indirime girdi hemen bir tane daha stokladım. çokça tavsiye ederim

11 mayıs 2021 20:14

18. uygun fiyatlı en iyi güneş kremlerinden biri de budur bence. bende beyazlık yapmadı, akneye eğilimim olmasına rağmen akne de yapmadı diyebilirim. denemek için bebak almıştım bin pişman oldum, hem aşırı yağlıydı hem de sivilce yapıyordu. içerik olarak daha bilinçli davranmaya başladığım için biodermanın güneş kremlerine geçtim ancak uygun fiyatlı bir ürün arıyorsanız, cildiniz çok hassas ya da yağlı değilse bu ürüne şans verebilirsiniz. ama bebak almayın, aldırmayın.

2 mart 2021 16:52

17. Bu krem resmen yüz için değil vücut için yapılmış diyebilirim. Yüzümde tüm gözeneklerimi tıkamış gibi ağır bir his bıraktı.  Çok yağlı bir krem tabi ki parlama da yaptı. Bunlara ek olarak kokusu da çok ağır parfümlü ve yağlı bir koku. Yüzüme değil ellerime kullanıyorum bazen ki gerçekten ellerimde bile ağır bi tabaka oluşturuyor derim nefes almıyormuş gibi hissediyorum.

9 ekim 2020 02:32

16. Uygun fiyatlı, güneş koruması ise çok beyaz ciltliler dışında yeterli olan bir güneş kremi. Sürdükten sonra t bölgesinde bir tık parlama yapıyor, ama bunun dışında emilmesi ve koruyuculuğu yeterli. Benim elimdeki hem uva hem uvb için koruyuculuğa sahip olan versiyonu. Ancak internette bazı versiyonlarının sadece uva için koruyucu olduğunu gördüm. Alacak olan süslüler bu detaya dikkat ederse iyi olur.

23 ağustos 2020 12:35

15. Beyaz ambalajlı ve argan yağlı olanını kullanıyorum ve çok memnunum. 25 liraya almıştım gayet uygun fiyatlı. Kuru ciltli olarak sadece güneşe çıkarken değil her zaman kullanabileceğim bir ürün çünkü inanılmaz güzel nemlendiriyor. Yağlı his bırakıyor ve parlama yapıyor. Bunlar normalde tercih edilmeyen özellikler ama benim hoşuma gidiyor açıkçası. Cildimi normal haline göre epey sağlıklı gösteriyor. Bitince tekrar alacağım bir ürün.

22 haziran 2020 02:51

14. fiyatı uygun olduğu için geçen yaz almıştım. sürüldükten sonra cildi parıl parıl yağlı gösteren bir kremdi. zaten kolay kolay emilmediğinden akşama kadar o yağlı görüntü düzelmiyordu ki ben aşırı kuru ciltli biriyim. peçeteyle hafif hafif yağını alarak kullandım ve bitirdim. tüm bu kötü yapısının yanında koruması gerçekten iyiydi. güneş altında kalsam bile yüzüm bronzlaşmadı veya lekelenmedi. bu yüzden eğer ciddi bir indirimde bulursam alabilirim tekrar.

6 ocak 2020 17:09

13. alttaki girdiye kelimesi kelimesine katılıyorum çok yoğun bir krem bu dağıtırken yüzüme sıva yapıyor gibi ihssettim ve bu ağır yapısından mütevellit ciltte tarif edilemez derecede çok bir parlaklık bırakıyor pudralayarak yine biraz tolere edilebilir ama kesinlikle önermiyorum değmez yani o efora

11 ağustos 2019 22:26

12. Yorumlara ve fiyatına bakıp büyük umutlarla aldığım ama yapısı çok ağır olan, nivea vücut güneş kremlerinden hallice bir güneş kremi. Günlük olarak pudrayla bile kullanamadım, hele ki makyaj altına imkansız bence. Yapısı ağır ve yağlı olduğu için dağıtması zor geldi bana. Kokusu da kötü. Birkaç kere yanlışlıkla göz pınarlarıma doğru getirdim, gözümü epey yaktı. Diğer güneş kremlerinde hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Koruması da kötü, sadece bunu kullandığım dört beş günlük tatilimde epey bronzlaştım ve hiç güneşlenmemiştim. En basitinden, boynuma uygulamamış olmama rağmen yüzümle boynum aynı esmerlikte. Ne yapısını ne de korumasını beğendim, tavsiye etmiyorum.

11 ağustos 2019 17:04