yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    girdi yaz
    medya ekle
    • linki kopyala
    • şikayet et
    • girdiler (2)
    • medya (1)

    1. Latince adı Hamamelis Virginiana olan bitki. kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde suyu ve yaprağı kullanılır.banyo ürünleri, deodorant, saç kremi, şampuan, cilt bakım ürünleri ,göz makyaj ürünleri ve aftershave losyonlar gibi kullanım alanları vardır.

    FDA( Amerikan Gıda Ve İlaç Dairesi) OTC (reçetesiz) satılan cilt koruyucu ve anorektal ilaçlarda astrenjan(büzücü,sıkılaştırıcı) olarak kullanılmasına izin vermiştir.OTC ilaçta etken madde olarak kullanıldığı zaman Witch Hazel( cadı fındığı ) olarak adlandırılmaktadır.

    kuru ve hasarlı cildin görünümünü düzgünleştirir,pullanmayı azaltmaya ve cildin esnekliğini geri kazanmasına yardımcı olur.

    (yazar: muneccim tercuman) uktesiymiş.

    15 şubat 2017 09:47

    2. Adında fındık geçse de fındık olmayan, ülkemizde Macadamia fındığı ile karıştırılan bitki. (link: http://www.cadifindigi.com/#./anasayfa Cadı fındığı )

    ilgili medya:
    1
    25 mart 18:32 25 mart 18:35