Bende irem akdemir için diyorum neden acaba düğünden bu kadar erken gelinliği teslim aldı? Muhtemelen gelinlik teslim pozlarını ilk çektiren olmak istedi. Akıllılık etmiş cidden yoksa taklit etmiş gözüken kendisi olacaktı.
Ceren ceylan seni hiç tanımıyorum ama hadi yine iyisin gelinlik sanada bedavaya gelmiş.
Açıkçası yeniden evlenecek olsam akay gelinliğin kapısından geçesim gelmez, beleş gelinlik dağıtmadığı instagrammer kalmadı.
Şu düğünü yapsa da bi kurtulsak dediğim youtuber
bu tweet'i gördüm: (link: https://twitter.com/rafiakbey/status/1163900143432851456?s=19 tweet)
kimden bahsediliyor acaba dedim. ilk adayım irem akdemir'di tabi, gereksiz düğün paylaşımları ve trendyol linklerinin kesişim kümesi. baktım irem değilmiş, o zaman ceren ceylan'dır.
doğru tahmin.
edit: eksi sözlükte görmüştüm bu (link: https://eksisozluk.com/gelinlik-teslim-partisi--6155646?a=popular&p=1 başlığı) irem akdemir de varmış diğer girdilerde haksız değilmişim :d
26 ağustos 2019 13:25
26 ağustos 2019 13:38
Geçen karşıma çıktı instagramda dolanırken. Bir bakayım dedim. Hikayelerinde balayımızı daha ayarlamadık tarzında bir paylaşım yapmış. Hadi tatil siteleri bir el atında kızın balayısını da bedavaya getirin. Açık açık söyleyememiş zarf atmış bildiğin.
27 ağustos 2019 01:18
27 ağustos 2019 02:35
Bu ve benzeri kadınları görünce ortadoğulu olduğumuzdan %100 emin oluyorum.
Tanım; gösteriş budalası sosyal medya ünlümsüsü
Ya bu kız 2-3 yıl önce avrupai falan takılıyordu. Şimdi nolduysa arabeskliğin nirvanasında. Kına gecesi storylerine bakarken başkası adına utandım.
Ya boyle yaninda danscilarla bir giris yapiyor ya... insan hic mi utanmaz. Kina gecesi degil, cringe show.
Bıktım bu evlilik meraklısı, evliliği çok mühim bir olay haline getirip, her yaptığını göze sokan insanlardan. Her yerden çıkıyorlar. Engellemekte yetmiyor
Sadece soruyorum: kültürlü, gün görmüş, modern ve işinde gücünde (!), bağımsız yaşayan bir insan olarak neden kına gecenin sabahinda direkt süslü sözlük’e girip hakkında yazılanları merak edip bir de cevaplama gereği duydun?
Herkes degerli vaktinden bir parça ayırıp internete girebiliyor ceren ceylan. Senin düsündüğün gibi bos insan isi değil surda yadıgımız 2 kelime. Eğer öyleyse zaten sm fenomeni olarak sen en bos insansın o zaman?
Her neyse, bence bu fenomenlikte en büyük mesele oldugun gibi görünebilmek.
Sen oldugun arabesk kisiligi kabullenmeyip baska birisi gibi davranıyorsun. Olay bu kadar basit.
27 ağustos 2019 13:23
27 ağustos 2019 13:25
gördüğüm kadarıyla şık ve sadenin sözlük anlamından bihaber bir kızcağız. herkes gibi takip ettiğim hesaplar sayesinde bende bolca storye maruz kaldığım için yaptığı şeyin şıklık ve sadelikten uzak olduğunu ve hatta gelen"arkadaşlarının" eğlenmekten habersiz anbean kayıt yaparken gözlerinin önündeki eğlenceyi kaçırdıklarına şahit oldum ve hatta bir storyde kameralar bakarak göbek atan arkadaşları, başka birinin storysinde yaklaşık 4-5 kişi sahnede ellerinde telefon harıl harıl bir şeyler yapıyorlardı.
bu kızın olayı evlenince buldumcuk olmak değil, gösteriş yapmak için can hıraş ter dökmek. gerçek evlilik meraklıları böyle olmaz, gerçekten evlilik meraklısı olsaydı kınasında göbek atmaktan ve eğlenmekten başka bir şeye hali kalmazdı en azından mutlu olurdu ama burada benim gördüğüm her şeyi abartmak, gösteriş yapmak, bunu insanların gözüne gözüne sokmak.
gerçek evlilik meraklılarını böyle gösteriş meraklıları için ezdirmem .d
ayrıca şuan bu satırları mesaimin başında yazıyorum, işimde gücümdeyim cerencim, zamanım var, imkanım var yazıyorum.
27 ağustos 2019 13:33
27 ağustos 2019 13:59