yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    girdi yaz
    medya ekle
    • linki kopyala
    • şikayet et
    • girdiler (43)
    • medya (5)

    43. Bende Les Beınges Soleıl Tan Bronze ürünü var. Kullandığım çoğu bronzerdan (rare, nars) daha çok seviyorum. Dağıtması kolay, kalıcığı yüksek, kremsi yapıda, boyutu büyük, çok doğal bir renk veriyor. Sürdüğüm zaman yüzüm çok güzel şekilleniyor. 

    25 ağustos 2024 09:00

    42. Makyaj ürünleri benim gibi alerjik ve az öz ürün kullanan biri için ideal, alıp da beğenmediğim ürünü olmadı. İsmi de korkutmasın, fiyatları öyle abartı değil.

    Daha öncesinde İzmir'de sephora ve beymen'den alıyordum ama stand küçük ve ürün çeşidi azdı. Chanel diye girip satış görevlisinin manipülatif yorumlarıyla hiç memnun kalmadığım dior alıp çıktığım zamanları bilirim.

    Şimdi İzmir'de chanel'in beauty mağazası açılmış, daha da başka markadan ürün almam kolay kolay. 

    1 nisan 2023 22:03

    41. Yeni le lift kremi tanıtmaktalar. İçeriğinde retinole alternatif olan alfalfa (bildiğimiz yonca bitkisi) varmış. Retinole oranla; güneşe hassasiyet yaratmıyor, hassas ciltlere ve hamilelikte kullanıma uygunmuş. Bu kremin şu anki uk fiyatı; £105 (825₺)

    Rus bir sitede okudum şimdi, ilginç geldi paylaşmak istedim. 

    20 şubat 2020 01:46


    40. Kristen Stewartın reklamlara asla uymadığını düşünüyorum ama uzun süredir onu kullanıyorlar:( kendisini gucciye çok yakıştırıyorum.

    27 eylül 2018 19:29

    39. La mat de chanel reklam makyajını elimdeki inglot mat farlarla yapmayı denedim. Birebir aynısı olmadı tabi ama benzetmeye çalışırkenki hali bile güzel oldu. Tam bir sonbahar makyajı. Bugün hava da kapalı. Güne uydu.

    ilgili medya:
    1
    9 eylül 2018 11:58

    38. "Beauty is not a matter of gender, it is a matter of style" (güzellik cinsiyet değil stil meselesidir) diyerek "Boy de Chanel" adı altında erkekler için makyaj koleksiyonu çıkarmış marka. Koleksiyonun adındaki "boy" kelimesinin cinsiyeti değil Gabrielle Chanel'in aşkı Boy Capel'i temsil ettiği belirtilmiş.

    Koleksiyonda bulunan fondöten, kaş kalemi ve mat dudak balmı gibi ürünler 1 Eylül'de önce Güney Kore'de, 2019 Ocak ayından itibaren de tüm dünyada satışa sunulacakmış.

    ilgili medya:
    2
    29 ağustos 2018 10:02

    37. benim için sadece parfümleri ikonik olan moda markası.

    kıyafetleri eskiden ikonik olabilir ama şu an sıradışı bir şey görmüyorum.

    parfüm harici kozmetiği de abartı bence. sırf marka diye piyasaya sürülen ucuz üretimler.

    14 ağustos 2018 13:40


    36. tasarımcı elinden çıkan türk silahlı kuvvetleri ordusu üniformalarına faruk saraç ve cemil ipekçi isimlerini duyduğumuzda şaşırmayız ancak 1930 yılında tasarım için coco chanel'in kapısının çalınması şaşırtır bizleri. O tarihlerde belli ki yetişmiş “iyi” tasarımcı yoktu memlekette. Eklediğim fotoğrafta Chanel tasarımı Türk ordusu üniformasının yanında, hugo boss imzalı alman komutanın üniformasını da görüyoruz. evet, bence de chanel (gizlinot: :p)

    ilgili medya:
    1
    13 ağustos 2018 18:26 13 ağustos 2018 18:45

    35. bir moda devi.

    parfümleriyse kesinlikle imza niteliğindedir; asil, kadınsı ve buram buram kalite kokar. ne zaman (gbkz: chanel) dışında bir parfüm denesem, hep sonunda ona dönerim.

    chanel parfüm yolculuğuma, (gbkz: allure) ile üniversite dönemlerinde başladım. benim için vazgeçilmez bir koku oldu. kimi arkadaşlarım aşırı kadınsı, tam 40 yaş üstü parfümü deseler de ben severek kullandım, hala kullanıyorum. 

    sonra (gbkz: no:5) geldi. bu parfümü anlatmaya gerek yok (gbkz: marilyn monroe) güzel ifade etmiş zamanında.1952 yılında Lifemagazine'e "bazıları 'gece uyurken ne giyiyorsun?' diye soruyor. Pijama mı gecelik mi giydiğimi merak ediyorlar. Nasıl cevap vereceğimi bilemiyorum. Sonra gerçek cevabın en kolay yol olduğunu hatırlayıp 'Chanel No.5 ile uyuyorum' diyorum. Çünkü öyle yapıyorum." demiş.

    fakat belirtmekte yarar var, ilk sıktıktan hemen sonra kokladığınızda aşırı ağır gelebilir. zamanla kendini belli eden bir parfüm.

    en son (gbkz: chance) denedim. tam bir yaz parfümü. temiz temiz kokan, insana enerji veren, ne zaman sıksam hep parfüm soruları aldığım, harika bir koku.

    özetle, (gbkz: chanel) beni parfüm konusunda şimdiye kadar hiç yanıltmadı. 

    13 ağustos 2018 15:24

    34. Fashion tv’de chanel gecesi var. Sanırım reklam çekerken “insanlar anlamasın” diye özellikle çabalıyorlar. Az önce boş bir depoda önce kristal avize düşüp kırıldı, sonra kristen stewart boş boş koştu. (Gabrielle bag ad diye geçiyor adı) 

    Sanatla ve modayla ve çantayla ne alakası var, benim bu işlere hiç kafam basmıyor. 

    6 temmuz 2018 23:07