14. Ben gerçekten bu markanın parfümlerini beğeniyorum. Bu koku da her ne kadar çok kalıcı olmasa da asla vazgeçmediği bir yaz kokusu. Koku egzotik, çiçek ve tek kelimeyle missss gibi bir koku. Normalde çiçeksi kokuları sevmem ama bu gerçekten ferah ve temiz bir koku . Bittikçe aldığım bir ürün en son saraybosna duty de 50€ idi güncel tr fiyatı ne oldu fikrim yok. Ben pudra/vanilya içerikli kalıcı bi edp parfümle karıştırarak akşam kokusuna da çeviriyorum bu şekilde daha kalıcı olarak sizi de tercih edebilirsiniz. Özellikle bu çantaya atmalık küçük parfüm Doldurduğunuz şişelerde herhangi bir parfümünüze karıştırıp yeni bir koku saglayabilirsiniz
- süslü
- pet
- sanat
- bürokrasi
- diğer
casey23, cansuka ve 6 kişi daha bu ürünü kullanıyor.
patlican, mitra ve 3 kişi daha bu ürünü almak istiyor.
içerik listesi
| yaş: | 27 |
| cilt alt tonu: | cool |
| saç rengi: | açık kestane |
| kepekli saç: | hayır |
13. Yaz aylarına oldukça uygun bulduğum, hafif, meyveli ve ferah bir D&G parfümü. 50ml'lik şişenin yarısını bu yaz bitirmiş bulunuyorum. Önceki girdilerde de bu parfümün meyveli olduğundan bahsedilmiş fakat meyveli denince aklınıza tutti fruttili jelibonlar falan gibi yapış yapış bişey gelmesin. O tarz bir meyve değil de sanki karpuzu keserkenki o yeşil ve ferah koku gibi, daha çok ferahlık barındıran bir meyve gelsin. O karpuzu keserkenki kokuyu alın üzerine biraz da (niyeyse bana öyle geliyor) deniz tuzlu su ekleyin. Biraz Pantene şampuan katın, azıcık da misk dokundurun. Böyle bir koku çıkar sanırım ortaya. Kimseyi rahatsız etmeyecek, migren tetiklemeyecek, genel beğeniye çok uygun bir koku.
Fakaaaaaat kalıcılık ve yayılım yok gibi birşey bu parfümde. Ya bu parfümle yıkanacaksınız 10-15 sprey sıkıp, ya da gün içinde sürekli tazeleyeceksiniz. Yine de etraftan 'ay ne güzel kokuyor burası ne sıktın' şeklinde bir yorum alacağınızı sanmıyorum.
Ben bu parfümü yazın sıcak günlerde kullanıyorum, spora giderken bir kaç sprey kendime güzel kokayım diye sıkıyorum, bir de bazen duştan çıkınca kendime bir kıyak yapıp sıktığım da oluyor. Peki Bu parfümü sıkıp işe gider miyim, gitmem. Şıkır şıkır giyindiysem hiç elim bu parfüme gitmez açıkçası. Belki cuma günleri kot tişört gidiyor olsaydım sıkabilirdim.
Velhasıl diğer designer parfümlere göre uygun fiyata bulabileceğiniz hoş bir koku bu. Aldığınıza pişman olmazsınız Ama koşa koşa da gidip almayı gerektirecek bir koku kalitesi, yayılım, kalıcılık vs beklemeyin. Beklentiyi düşük tutarak alın derim.
Son olarak fragrantica'dan noktalarını da yazalım:
Üst notalar: kivi, ravent meyvesi, pembe biber
Orta notalar: karpuz, yasemin, sıklamen
Alt notalar: limon ağacı, misk, sandal ağacı
| göz rengi: | koyu kahverengi |
| yaş: | 34 |
| saç kalınlığı: | kalın telli |
12. Kivi ve karpuz yoğunluğu yuksek, tam bir yaz parfümü. Genc kızlara daha uygun tatli bir koku, asla ağır değil fazla şekerli de değil. Biraz karpuzlu sıvı sac kremi gibi bir uçuşan meyveli bir kokusu var. Yasi genc parfum arayışı olanlara öneririm.
aslanyelesi
| kepekli saç: | hayır |
11. karpuz cenneti! meyveli kokteyl havasıyla biraz liseli kız kokusu gibi gelse de, sıktığım anda modumu yükselten bir parfüm. kalıcılığı ve yayılımı böyle uçuş uçuş bir koku için nispeten başarılı. bu parfüm bir şarkı olsaydı: watermelon sugar(gizlinot: high! <3)
| göz rengi: | koyu kahverengi |
| saç tipi: | normal |
| yaş: | 27 |
| saç rengi: | koyu kestane |
| saç kalınlığı: | normal |
| kepekli saç: | hayır |
10. Yazları si passione biraz ağır kaldığı için bu parfümü kullanıyorum. Meyveli hafif bir yaz kokusu. Edt olmasına rağmen kalıcı diyebilirim. Günlük ve gündüz kullanıma oldukça uygun. Hediye olarak eşe dosta rahatlıkla alınır.
| ten rengi: | esmer |
| saç tipi: | yağlı |
| yaş: | 28 |
| kepekli saç: | hayır |
9. Ürünü boyner indiriminden almıştım. Çok da severek kullandım. Meyvemsi kokulara sahip bir parfüm oldukça fresh tam bir yaz kokusu.Taze meyve kokularının karışımı diyebilirim.Beyaz tenlilere daha çok hitap edeceğini sanıyorum ki bendeki kalıcılığı çok yüksekti. Parfüm alırken güvenilir sitelerden orijinal ürğnleri almaya özen göstermek gerekiyor. Bu parfüm için kalıcı değil diyen olmuş çok şaşırdım doğrusu.Orijinalinin kalıcılığı da kokusu da mükemmel. Oldukça da bereketli ki tüm yaz bir şişeyi kullanırsınız.
susluyar
| saç rengi: | diğer |
| kepekli saç: | evet |
| yaş: | 37 |
| cilt tipi: | kuru |
| göz rengi: | yeşil |
| saç tipi: | kuru |
8. Boyner’de indirim reyonunda görünce tesadüfen denemiştim çok ferah ve meyveli bir kokuydu. Tam da yaz için böyle ferah bir parfüm arayışında olduğumdan bayıldım kokusuna ama almamıştım. Daha sonra boyner onlineda ekstra indirimle 100ml 160 liraya gelince aldım. Bana göre kavun, karpuz notası ağırlıklı gibi. Başka bir arkadaşıma koklattığımda şeftalimsi koktuğunu söyledi. Bu kadar meyveli bir koku olmasına rağmen boğucu şekerli bir parfüm olmaması çok güzel. Edt olduğu için kalıcılığı çok yüksek olmaz diye düşünmüştüm ama kalıcılık açısından da tatmin etti beni. Denemeye değer güzel bir yaz parfümü.
| saç rengi: | kestane |
| göz rengi: | açık kahverengi |
| saç tipi: | kuru |
7. Bugun 100 ml sini sevgililer gunu hediyesi olarak aldigim parfum. Sephorada light blue testere aldım , yanında da bunu rastgele ve gucci bloom testere istedim. 3 ünüde kullandım .aklım light blue da idi ama o bende limonsu bir koku varmış gibi durdu. Gucci bloom sevmedim. Bunu çok beğendim eşimde sevdi. Sephoradan parfume 3x puan var ama ben gidip ultadan aldım. 10 dolar indirimi posta ile göndermiş canım ulta.. sephora üzgünüm canım.
lexgirl
| göz rengi: | siyah |
| yaş: | 42 |
| saç kalınlığı: | ince telli |
6. Kokusu hafif erkek kardeşimin çok beğendiği için bana hediye aldığı parfüm. Ama maalesef bende hiç kalıcı olmadı.
| göz rengi: | ela |
| yaş: | 39 |
| saç rengi: | sarı |
5. Kokusu çok hafif, su gibi olan bir parfüm. Bu su gibi oluşunu, kokusunu karpuza benzetmeme de bağlıyorum.(gizlinot: (:) gerçekte içinde hangi meyveler var bilmesem de meyvemsi bir koku olduğu kesin.
Hiç kalıcılığı varmış gibi durmaması ve silajının da düşük olması nedeniyle şimdiye kadar satın almaya cesaret edemedim ama nedense aklımdan da çıkaramadım hiç.
bu arada şişesinin tasarımını da çok ama çok beğeniyorum; dümdüz sapsade ve şık bence.
Edit: notalarına baktım, orta notalarından biri de karpuzmuş gerçekten, vay be :)
| saç rengi: | diğer |
| göz rengi: | açık kahverengi |