6. Ben 2026 dan (ve 2025 aralığın geri kalanindan) gönlüme ruhuma uygun ciddi ilişkiye olumlu bakan gözüme gönlüme yakışacak ve her iki dünyamızın da cennet olacağı bir eş istiyorum. Boyu boyuma huyu huyuma.
Glow up senesine uygun bir istek olmamış olabilir ama 🤷🏻♀️
Bir de şey. Bu seneye yine kart borcuyla girdim. Onu kapatmayı, evimin bir odasına artık lütfen bir zahmet güzel bir yatak ve diğer gerekenleri odayı doldurmadan almayı, bir konsol alıp kitaplarımı dizmeyi, bir kurutma makinesi almayı, mutfağa masa sandalye, balkona oturma takımı falan filan. Bir de şey, annemin banyosu mutfağı ve balkonu yaptırılacak (ona dair listemin başında).
Kendim için ne istiyorum? Su an en aktif isteğim sıfır bir c200 almak :) bir yüce yaratandan isteyelim.
Bunun dışında tezimi 3 ay içinde bitirmiş olmak istiyorum. 6 ay içerisinde yayınlatmış olmak istiyorum. Attığım her adımın, her anlamda, her yerde bana hayırla, sağlıkla, mutluluk ve huzurla kolaylastirilmasini istiyorum.
Ayrıca ebeveynlerim ve kardeslerime de maddi manevi savaştıkları şeylere galip gelmelerini diliyorum. Hayatlarını huzur, mutluluk, bolluk bereket ve bütün güzelliklerin içinde yaşamalarını diliyorum.
rappunzel