içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (102)
    • oylar (80)
    • medya (8)

31. Bir süre önce gratislere gelen ancak çok fazla mağazada satılmadığı için ulaşılması zor olan ve artık gratis onlineda da satılmaya başlayan muhteşem ötesi bronzer.

Bendeki rengi deep bronzer. Çok hafif sedefli yapıda bir ürün ve cildi çok canlı gösteriyor. Bendeki renk tenimde oldukça soğuk alt tonlu duruyor. O nedenle bronzer-kontür arası bir şekilde uyguluyorum ve çok güzel duruyor.

Yapısı yumuşacık. Pigmentasyonu orta. Bu da uygulamayı oldukça kolaylaştırıyor. Kokusu güzel ancak oldukça yoğun kokuya sahip. Bu da bazılarını rahatsız edebilir.

Benim için iki dezavantaja sahip. Birincisi kapağı tam açılmıyor, ikincisi de içerisindeki aparat hiç bir işe yaramıyor.

edit: sevgili (yazar: karaca) the balm thomas ile karşılaştırılmasını rica etmiş. bence thomas daha sıcak alttonlu. ayrıca ben malesef ki the balmın o serisini çok sevemedim. çok çabuk taşlaştı. başlıkta girdim medyam bulunmakta, dört beş kullanım sonrası nasıl taşlaştığını görebilirsiniz.

ilgili medya:
    4 mayıs 2019 18:59 13 haziran 2019 21:26

32. Gratis online dan 3 gün önce satın aldım dün elime ulaştı. Sabah itibariyle denemiş bulunmaktayım ve hoşuma gitti sayılır. Bendeki light rengi. Bembeyaz suratıma bronzer bulmaktan iyice ümidi kestiğim için çok bir şey beklemiyordum ama beni yeterince memnun etti en azından çamur gibi durmadı . Sadece turunculuğu biraz daha az olup daha soğuk tonlu olsaydı belki daha mutlu olurdum. Yalnız kapağının tam açılmadığından şikayet edilmiş fakat benimkine açılmadığı noktada ufak bi zorlamayla 180 derecede açılıyor. Yani aslında açılıyor dokunmaktan korkmayın süslüler biraz daha fazla ittirin yeterli

4 mayıs 2019 19:23 4 mayıs 2019 20:27

33. Bronzer rengini bu indirimde 43 tl gibi bir fiyata aldım. Almadan önce light bronzer mı olsun bronzer mı olsun diye düşünürken jeffree star videosunda bronzer renginin light olana göre daha soğuk tonlu demesiyle bronzer rengini aldım. Ben çok çok çok beğendim. Fondötensiz direkt yüzüme uyguladığımda bile tam istediğim hafif bronzlaşmış etkisini alıyorum. Benim için tek eksisi kokusu oldu. Bana biraz ağır geldi, tabii ki kişiden kişiye değişir bir durum. Kullandıkça geçiyormuş, bu durum hoşuma gitti :D bence indirimde kesinlikle şans verilebilir

4 mayıs 2019 23:48

34. Zorlu eczanesinde 2 al 2 bedava kampayası ile super bb compact powder ile birlikte bronzer, sunkissed ve deep bronzer rengine sahibim. Bir bronzer canavarı olarak piyasadaki bronzer şahlarının çoğunu kullandım. ( guerlain klasik,nars laguna ,benefit hoola,sephora 3 numara, mac give me sun vs.....) Renk alt tonu şöyle; light bronzer ve sunkissed olanı hafif sıcak alt tonlu, bronzer ve deep bronze olanları ise daha soğuk alt tonlu olanları. Renginiz açık ve sıcak alt tonlu istiyorsanız light bronzerı daha koyusunu istiyorsanız sunkissed olanı öneririm. Renginiz buğday ise açık olarak bronzer rengi, yazın ya da daha belirgin bir uygulama için deep bronzer ı öneririm. Renk seçimi sizin ne istediğinize bağlı olarak değişir. Renk aralarındaki tonlar birbirine çok çok uzak değil zaten. Birden fazla rengi karıştırmak ta güzel sonuçlar çıkarıyor. Çok mat ve çok parlak olmaması da avantaj, bronzer uygulamada beceri kazanmaya yeni başlayanlar için iyi bir bronzer serisi. Zira mat bronzer kullanırken bilinçsiz fırça darbeleri mat bronzerı çamura dönüştürüyor. Bu seri buna izin vermiyor. Kesinlikle öneririm. Ben aldığımdan bu yana aldıklarımı severek kullanıyorum. Kalıcılığı makyaj uygulamanıza göre değişiklik gösteriyor. Yine siz karar vereceksiniz. Kullandığınız fondöten yapısına göre çok kalıcı da olabiliyor, hafif uçabiliyor da...

Sonuç olarak fiyat ve performans açısından üzmez

5 mayıs 2019 11:58

35. ten makyajı olarak sadece göz altı kapatıcısı ve güneş kremi uyguladığımdan kontür uygulamasını çok yakıştırmama rağmen günlük rutinimde fazla buluyorum. bu sebeple kendime hafif, uygulaması kolay ve katman katman durmayacak bir bronzer ararken bu bronzer'ı gördüm. internetten satın alacağım için (gratiste 40 tl indirimli fiyatı, mağazada bulamadığımdan internetten aldım) renk konusu beni çok zorladı. izlediğim videolar sonucunda başta sunkissed olanı sepete atmışken vazgeçtim, turuncu alt tonlu bronzerlar bana pek yakışmıyor, sanki yüzümde bir şey oksitlenmiş gibi hissediyorum. soğuk alt tonlu olan renkleri bronzer ve dark bronze iken, sıcak alt tonlu olanları light bronze ve sunkissed (bu renk eğer doğru gördüysem kırmızıya (??) yakın bir renk). En sonunda brozer'ı aldım gitti (ten rengim nc20 idi fakat gördüğüm tedaviden sonra bir tık daha açılmış olabilirim, sarı alt tonluyum fikir vermesi açısından).

ambalajını beğendim, 11 gr'lık bir ürün. sünger aplikatörü aşırı işlevsiz, nasıl bir bronzer uygulanabilir onunla anlamakta zorluk çektim. aynalı olması çok güzel. kokusu güzel ama daha tatlı bir hindistan cevizi kokusu beklemiştim, elinde elseve banyo öncesi hindistan cevizli bakım maskesi olan varsa kokusu bire bir aynı. uyguladığım fırça eklips pro kabuki fırça. çamur olmuyor, kademeli arttırılabilen bir yapısı var, simli değil ama sağlıklı bir ışıltısı var. f/p oranı oldukça iyi, bu fiyata alınabilecek, makyaja yeni başlayan birinin bile rahatlıkla kullanabileceği bir yapısı var.

7 mayıs 2019 22:57

36. yumuşacık, çok kalıcı, kokusu inanılmaz güzel. aldığımdan beri her gün sürdüm on numara indirimde kaçırmayın

11 mayıs 2019 18:12

37. Gratis mağazalarında indirimde 44 ₺ den satılan bronzer.

Yapısı yumuşak, fırça ile dağıtılması kolay içinde çıkan süngerimsi garip fırça ile ise dağıtılması zor,

kalıcılığı yağlı ciltte fena değil, verdiği sağlıklı ışıltı hoşuma gitti,

Rengini ilk gördüğümde koyu gelmişti. Ancak sürülünce beyaz tende kötü durmadığını gördüm. Pandaki renge ulaşmak için 2 kat sürdüm.

Hindistan cevizi kokusuna bayılmakla birlikte ilk açtığımda yoğun geldiği için sevmemiştim. Kapağı iki gün aralık bırakınca sanki biraz daha hafiflediği için hoşuma gitmeye başladı.

Fırçasını hiç işlevsel bulmadım. Hatta kutu tasarımı fırçaya yer bulabilmak icin katlı olarak tasarlanmış. Nacizabe hiç oyle bir fırça koymasalar daha iyu olurmuş. Onun dışında ürünü beğendim.

12 mayıs 2019 12:14

38. Uzun süredir niyetim vardı almaya ve sonunda anneler günü indiriminin ilk gününde gidip aldım. iyi ki de almışım. Çok homojen dağılıyor ve cildinizde böyle ikinci bir katman değil de doğal bir görüntü yaratıyor. Tek beğenmediğim yönü, koku hassasiyetim olmamasına ve hatta hafif kokulu ürünlere bir sempati duymama rağmen, yoğun kokusu biraz rahatsız etti. Öyle saatlerce kalmıyo kokusu ama makyajımı yaptıktan yarım saat sonra bile hissediyorum sanki. Bronzerlarımın olduğu kutuyu bile bayağı kokuttu. Ha tekrar alır mıyım; bu ufak sıkıntıya rağmen evet! Ayrıca kaliteli bir ürün kulladığım düşüncesi de hoşuma gidiyor :)

12 mayıs 2019 23:00 12 mayıs 2019 23:01

39. İndirimde kaçırılmaması gereken bir ürün. İçinden çıkanı değil de normal fırçayı tercih edin. Daha kolay kullanılıyor.

13 mayıs 2019 14:02

40. Diğer bronzerlardan bir farkı yok. Hatta tam anlamıyla renk verdiğini düşünmüyorum. Kalıcılığı da yok. Neyse ...

Edit: derkennnn. Yok lan çok güzel baya güzel aşk yaşıyoruz. Kalıcı ve sivilceye sebep olmuyor. Kokusu ise anlatılmaz 😍😍😍

13 mayıs 2019 14:22 6 temmuz 2019 11:03