çağla çetinöz nasıl bu kadar cirkinlesti?

çok güzel bulduğum bir kızdı, hayretler içindeyim.

1. Galiba gözüne bir şey yaptırdı, son videosunu dehşet içinde izledim. aşırı estetikten yaşını tahmin edemedigimiz kadınlar kategorisine girmiş. Üzüldüm valla izlemeyi en sevdiğim youtuberlardandı.

28 eylül 2022 11:09

2. he takma göz taktırdı. abartmayın ya zaten burun estetiği vardı dolgu harici bir şey yok yaptırdığı her şeyi paylaşıyor zaten. gayet güzel kız

28 eylül 2022 12:07

3. Yok yahu işte benim stilimdeyken tanımıyordum bile, ondan sonra süper güzel oldu. Ben geçen seneki halinden filan bahsediyorum, dolguları filan gayet yerindeydi ama günden güne abarttı gibi geliyor. Ağzını kontrol edemiyor gibi görünüyor konuşurken.

28 eylül 2022 12:28

4. bencede kötü olmuş ilk youtube a başladığı dönemler daha güzeldi

28 eylül 2022 12:29

5. maymun popişi gibi olmuş dudakları. en son bi 3 yıl önce güzeldi sanırım swh.

28 eylül 2022 14:28

6. Oha nolmus bu kiza?

28 eylül 2022 17:07

7. abi bu dolgu bağımlılık falan mı yapıyor acaba da millet duracağı yeri bilemiyor?

28 eylül 2022 21:07

8. Ben bu kızın boş olduğunu anladım. Ama neyden yola çıkarak bu kanıya vardım bilmiyorum. Siz nasıl bu kanıya vardınız süslüler?

28 eylül 2022 22:09

9. Aa işte benim stilimdeki kız bu kız mıymış? Söylemeseniz anlayamazdım cidden. 1 yıl önceki halini bilmiyorum ama işte benim stilimdeki halinden daha iyi görünüyor. Yine de beni iki şey rahatsız etti. Dudak dolgusu neredeyse herkeste olduğu gibi onda da çok kötü durmuş. Diğeri de dövmeleri... ne desem bilemedim ama cidden aşırı kötü duruyor bence. Niye böyle bir tercih yapmış anlayamadım.

28 eylül 2022 22:46

10. bu kadar dövmenin ne gereği vardı cidden ya aşırı kötü duruyor halbuki bembeyaz güzelim kız cildini kekolar gibi kaplamış. dudak dolgusuna değinmek bile istemiyorum çok kötü duruyor.

28 eylül 2022 22:49