çaktırmadan yüzük ölçüsünü nasıl öğrenebilirim?

merhaba süslüler erkek arkadaşıma yüzük hediye almak istiyorum ama ölçüsünü bilmiyorum maalesef, nasıl öğrenebilirim çaktırmadan? arkadaşıyla da plan yapabilirim ama nasıl?

1. Ben daha evlilik teklifi almadan once o donem nisanlanacak bir arkadasim evli bir kac arkadasimizla birlikte oturuyorken kizlar sizin yuzuk olcunuz kac ben kendime ne alayim falan diye laf acti. Sonra birden herkes birbirinin alyansini denemeye falan basladi. Sen de tak bana bol geldi sana olacak mi falan filan derken benim yuzuk olcumu almis oldular caktirmadan ama erkekler pek yuzuk takmadigi icin o muhabbete nasil girerler bilemedim. Arkadasi kendi yuzuk takiyorsa bir bahane ile denetebilir oradan anlarsiniz.

28 ocak 2019 14:08

2. arkadaşı yüzük takmıyor süslü ama ondan rica etsem yüzük alacakmış gibi gitseler sevgilime de denetse falan olur mu ya bu aklıma geliyor sadece :d

benim yüzüğümü takmıştı bi kere serçe parmağının ilk çizgisine kadar oluyordu, buradan nasıl ölçü çıkarabilirim ya da kuyumcular anlar mı acaba?

28 ocak 2019 22:50

3. tamibi bir ölçüde al olmazsa genişletilir veya daraltılır.

29 ocak 2019 14:34

4. tahmini olacaktı pardon.

29 ocak 2019 14:35

5. Süslüm erkek arkadaşınızın yüzük ölçüsünü öğrenebildiniz mi?  Ben de almayı düşünüyorum , erkeklerin ortalama yüzük ölçüsünü bile bilmiyorum :/

4 şubat 2019 21:11

6. öğrenemedim maalesef :(

arkadaşıyla da konuşmuyolar artık o ihtimal de kalmadı, nasıl öğrenicem bilemedim jskskska

4 şubat 2019 22:21