çay ve kahve yerine dişlerimi sarartmayan sıcak ne içebilirim? diş sarartmayan içecekler veri tabanı oluşturalım mı?

süslüler çay ve kahveyi çok seviyorum ama dişleri sararttığı için alternatif içecek arayışındayım. ayran olmaz uyku getiriyor, yemek yanında içebilirim ancak. maden suyunu düşünüyorum. bunu da yazın içebilirim kışın soğuk soğuk hasta eder kesin. aslında sıcak içecek arıyorum hani çay kahve gibi sıcak sıcak içebileceğim. önerileriniz varsa çok sevineceğim. soğuk içecek de tavsiye edebilirsiniz tabi yazın içeriz buz gibi eheh

1. Kuşburnu gibi renkli çaylar dışındaki şeffaf olan bütün bitki çayları içilir

22 mart 2021 20:56

2. süslü hangileri şeffaf renkli? bizim evde yaklaşık 10 farklı bitki çayı var ama renkleri ya kırmızılı ya da normal çay gibi sarı onlar da sarartıyor maalesef :(

22 mart 2021 21:01

3. yesil cay, salep, ihlamur

22 mart 2021 21:30

4. Yeşil cay, zeytinyapragi cayi

22 mart 2021 21:40

5. Bitki çaylarını ılık ve pipetle iç. Bu arada soğuk hibiskus mükemmel oluyo, yazları favori içeceğim buzlu buzlu. Şimdi ılık iç üşütme.

22 mart 2021 22:26

6. çok teşekkür ederim hepinize, zeytin yaprağı çayını da ilk defa duydum ilginçmiş tadı nasıl acaba

22 mart 2021 22:53

7. kışın salep yazın da limonata geldi aklıma. diş telim varken bol sütlü kahveler de içiyordum ek olarak. soğuk şeyleri de pipetle içiyordum.

23 mart 2021 02:28

8. Keşke su soruya daha fazla cevap gelse:( benim de diş tellerim var henüz yeni. Günlerdir kahve ve çayın yerine ne koyabilirim diye düşünüyorum..

23 mart 2021 14:47

9. Süslüm kahve içerken bi kerede içeceksin gün boyu hüp hüp diye yfak yudumlar almak mahvediyor.... şekerli yiyeceklerden sonra mutlaka diş fırçala sanki o da etkiliyor

23 mart 2021 15:19

10. teşekkür ederim süslüler