çift olarak görüştüğünüz iki yakın arkadaşınız ayrıldığında\boşandığında?

ikisiyle de görüşmeye devam ediyo musunuz yoksa birini siliyo musunuz? siliyosanız neye göre karar veriyosunuz hangisini sileceğinize?

1. İkisi de arkadaşımsa boşansalar neden birini sileyim ki bana bir zararı olmadığı sürece? İkisiyle de görüşürüm. Başıma gelmedi ama bana zararı dokunmayan insanları boşuna hayatımdan çıkarmam.

14 aralık 2019 23:05

2. neden siliyorsunuz? arası bozuk olan iki insan varsa ikisiyle birden görüşmek yasak mı?

14 aralık 2019 23:06

3. Ben kusurlu taraf varsa (aldatan vs.) onunla iletişimimi kesme noktasına getiriyorum. bence doğru olan kötüyü hayatından çıkarmak.

14 aralık 2019 23:17

4. iki kişiyle de ayrı olarak görüşmeye devam ediyoruz. önceden ortak arkadaşlar olduğumuz için baya zor oluyor çünkü kadın anlaşmalı olarak boşanmalarına rağmen neden eski eşiyle görüşüyoruz diye çok sitem ediyor... yine de görüşüyoruz, kendisine de söyledik görüşmeye devam edeceğimizi. ikisinden birini neden silelim ki?

14 aralık 2019 23:31

5. Ortada siddet, aldatma vb bir durum varsa buna sebep olan tarafi hayatimda tutmam, basima da geldi yani o kisiyle konusmuyoruz. Hatta konusan baska arkadaslarim var onlarla da mesafeliyim artik. Ama eger ciftin kendi sorunlari varsa bu beni ilgilendirmez ayrilsalar da her ikisiyle de gorusmeye devam edebilirim eger taraflar da isterse cunku bu tip durumlarda genelde ayrilan kisilerden biri daha eski arkadasiniz oluyor ve diger kisi nasilsa benimle gorusmek istemezler diye arayip sormayabiliyor. Oyle olunca da ustlerine gitmiyorum yani illa goruselim diye.

14 aralık 2019 23:45