çisem çakır popülerizme hizmet eden, taraf tutan biri gibi geliyor sizce nasıl?

kendisini sevmediğimi düşünüp saldırmayın lütfen, yararlı çok videosu var bu konuda hemfikirim ama bence popüler olana yöneliyor ve cilt bakımında taraflı gibi sanki, sizin düşüncelerinizi de merak ettim

1. bir sürü ürün kullanıyor ya bir sürü. cilt nasıl kaldırsın bu kadarını. Ayrıyeten cildine iyi demediğimiz zaman hemen linç etmeye çalışıyorsunuz ama kızın yüzündeki gözenekler o kadar belirgin ki. kullandıkları neye yarıyor acaba. iyi cildi olanların gözenekleri sımsıkı oluyor farkında mısınız bilmiyorum. çisem bundan 2-3 yıl önce daha objektifti ama şimdi ne çıkarsa onu hemen aa bu çok iyi diye paylaşıyor. Artık güvenemiyorum

7 şubat 2021 02:04

2. Ee olabilir ne izlenecekse, o sıralar ne ilgi çekiyorsa o konuda video çekmesi doğal değil mi? Taraflı olabilir ayrıca, kendi tercihi.

7 şubat 2021 02:06

3. Anonim2 cilt bakımının cildi bir noktaya kadar çıkarabileceğinin, genetiğin de bu konuda yadsınamayacak kadar etkili olduğunun farkında mı acaba?

7 şubat 2021 02:09

4. Popülerizme çılgınlarrrr gibi hizmet eden sözde influencerların yanında bence Çisem melek ki onlar içerik okumaktan bile bir haber. Ben önerilerine de çok güveniyorum. Cildi de güzel bir cilt arkadaşlar gözenek demişsiniz kadın kaç yaşında sımmmsıkı bebek cildi gibi 0 gözenek olmasını beklemek saçma.

Hindistan cevizi yağı kullanmış ve bin pişman olmuş biri olarak son derece haklıydı tepkisinde kirpiklerinden göz altlarına gelen o minik yağ kalıcı yağ bezelerine sebebiyet veriyor.

7 şubat 2021 02:13

5. Bence onun bahsettiği ürün popüler oluyor. Özellikle popüler ürün seçmiyor.

7 şubat 2021 02:22

6. Ya bence çisem in tek gelir kaynağının youtube ve is birlikleri olmaması, zaten varlıklı bi aileden geliyor olmasi, daha samimi içerikler üretmesini sağlıyor diye düşünüyorum. Ama çisem gibi bir çok insan biseyi sevince abartılı tepkiler verebiliyor, fanboy durumu var biraz ama en azından çalıştırınca patlayan, fırçalı fon makinelerini "mukkemmel bisey bulduummmm" diye tanıtan ikiyuzlulerden iyidir.

7 şubat 2021 02:29

7. Ben içerik okumayı çisem çakır sayesinde öğrendim diyebilirim. Aktif içerik nedir, cilt bakım rutini nasıl oluşturulur bu gibi konularda bana çok yardımcı oldu. Anlattığı şeylerin arkasında bir bilgi birikimi var olduğunu düşünüyorum. İçerik anlattığı Videoların altında pubmed linklerini koyar mesela.

Ben popüler olan yöneldiğini düşünmüyorum. Üstteki bir anonimin dediği gibi bahsettiği şeyler popüler oluyor.

Herhangi Bir yağı kirpiğe sürmekle; kirpik için özel olarak formüle edilmiş, dermatolojik ve oftalmolojik olarak test edilmiş bir ürünü sürmek arasında dağlar kadar fark olduğunu düşünüyorum.

Güneş kremi önemli bir konu. Güneş kremi dosyası videosunun açıklamalar kısmında bilimsel araştırmaların linkleri var. Gidip okuyabilirsiniz. Kullanıp kullanmamak size kalmış.

7 şubat 2021 02:57

8. Çisem Çakır'a neden bu kadar guveniyorsunuz, neden basiniza çıkardınız, neden populerizme hizmet etmeme borcu olsun

7 şubat 2021 02:59

9. Yüz tipinden gözlerinden falan değil de cildinden dolayı yaş göstermediğini düşünen aveldir. Artı burda herkes kendini parçalaya parçalaya yüzünde işlem olmadığını savunuyor ama neden olmasın allah aşkına, size söyleme borcu mu var, söylerse bir itibarı kalır mı? Profesyonel bakımlardan botokslara pek çok işlem olabilir, farklı terapilere gidiyor olabilir. Hayır size kalem kalem söylemez hepsini, hayır her botokslu ajda pekkan olmuyor anlayamazsın. İşlem olmasa bile diyorum ya, genç gösteren özelliği cildi değil ki, tamamen farklı olan yüz hatları. Tombul yanaklı çekik gözlü bebeksi bi tip, yaş tahmini yaparken cidden cildine mi bakıyorsunuz insanların? Göz çevresi ve sarkmalar çökmeler ele verir yaşı ikisinin de cilt bakımıyla pek alakası yok. Kırışık gözenek kalıyor mu sanıyorsunuz kameradan geçince? Ben bile şaşırıyorum çektiğim videolarda ne kadar pürüzsüz çıktığıma, bazen filtre olmadan bile sivilcem yüzde 60 70 daha az gözüküyor. Iphone ön kamerası farklı, gerçekten renk eşitliyor.

7 şubat 2021 03:30

10. Ano13, dedikleri reddittede var diyorsun. Orayada bilgileri kullanıcılar girmiyor mu? Çisem de bir kullanıcı. Hem alıp hem deneyebiliyor. Cildini takip edebiliyorsun. Altı boş konuşmuyor. Ya kaç tane böyle dürüst, kendi alan ve bunu anlaşmalı yapmayan. Çok az var.

7 şubat 2021 03:54