çok canım yanıyor çok üzgünüm?

reddedildiğim platonik aşık olduğum kişi sevgili yapmış o kadar canım yanıyor ki. içim yanıyor allah aşkına bir çözüm verin ders çalışamıyorum işlerimi yapamıyorum ağlıyorum sadece

1. Zaman ver otur ağla zırla ama zaman ver

31 ekim 2022 22:47

2. Zaman her şeyi geçiriyor ama şu an ders çalışmam lazım kafam durdu yüzüm kıpkırmızı oldu ateşim yükseldi şu an iyi olabilsem keşke

31 ekim 2022 22:49

3. Yaa hiçbir erkek bir damla bile gözyaşı dökmeye değmiyor gerçekten. Daha iyilerini bulacaksın buna mi kaldım de geç

31 ekim 2022 22:54

4. ders calismazsan hem mutsuz hem kotu not almis olucaksin. eger calisirsan yine mutsuz olacaksin ama iyi not almis olacaksin. secim senin.

31 ekim 2022 23:22

5. aynı durumdayım bir ağlıyorum sonra birkaç saat durup yine ağlıyorum, çözüm zaman herhalde.

31 ekim 2022 23:22

6. Seçilmemek artık o kadar üzüyor ki

Beni seçmedi aylar sonra başka birini seçti

O başkasında güzellik var bende yok

Ama güzellik tanrı vergisi sonradan makyajla falan da bir yere kadar

Artık bana yürümeyen kimseye yürümem

1 kasım 2022 00:33

7. Lisede bi çocuğa aşıktım ben de, en son söyledim ona. O da ben başkasına aşığım dedi. O gün hissettiğim acıyı bunca yıl geçti hala hatırlıyorum. Kalbim üzüntüden parça parça olmuştu. Ama sonra noldu biliyor musun hayatımın aşkı beni buldu. Onunla bence dünyadaki en güzel aşkı yaşadım. İyi ki reddedilmişim yoksa bi kaç ay sonra karşıma çıkan sevgilimi (şimdi o kişi eşim) ben reddederdim kesin. Ama seni anlıyorum umarım çabuk atlatırsın. Şimdi biraz üzülmen gerekiyor öyle hemen bi günde toparlanılmıyor.

1 kasım 2022 09:22

8. A7 süslü ilk kez reddedilmiyorum bu koyuyor bana 5 yıl önce lise sondayken de hoşlandığı başka biri varmış diye reddetmişti birisi. Şimdi yıllar sonra ilk kez başka birinden hoşlandığımı hissettim ve hatta ben de senin aynı dediklerini dedim. İyi ki yıllar önce o kişi reddetmiş yeni kişi her anlamda ondan daha iyi. Ama bu da reddetti. Yine de kalbinin güzelliğine inandığım birisi. Ben bu kişi gelir diye umut ediyordum hatta baya emindim geleceğine. O ne yaptı... dünden beri öyle canım acıyor ki fiziksel acı hissediyorum. Önceki reddedilişimde bu kadar kötü olmamıştım belki yaşım daha küçük olduğundan. Ama bu kez en güzel duygulara küstüm. Tüm enerjim çekildi. Keşke sevgili yaptığını öğrenmeseydim. En azından umudum devam ederdi ve bir gün kavuşmaya inanırdım onunla. Buna inanmak BİLE yeterli bana. o kadar azla yetinen biriyim ki. Benim uğraşıp uğruna ağlayacak kadar sevip elde edemediğimi bir başkasının sonradan tanışmasına rağmen kolayca elde edişi canımı yakıyor. Bir başkasını düşünmesini, üzerine titremesini, hayatının merkezine koymasını ama ben susuzluktan bayılacakken bana 1 damla su vermeyişini kabullenemiyorum şu dünyada her şey güzellik galiba. Bu mutsuzluğa güzel olmadığım için mahkûm edilişim en fenası.

1 kasım 2022 09:35