çok eski alakam kalmayan sevgilim beni çağırıyor gibi hissediyorum tavsiyesi olan? nasıl aklımdan çıkarabilirim?

süslüler ben 28 yaşında 2.5 yıllık evliyim. eşimle 5 yıllık birlikteliğimiz var ve severek aşık olarak evlendim gayet. geçen hafta ise rüyamda 10 yıl önceki eski sevgilimi gördüm. kendisiyle 10 yıldır alakam bile yok sadece 5 yıl önce yazmıştı cevap bile vermemiştim. oldukça kısa süren ve kötü bir ilişkiydi. kendisi lisede arkadaşımkem bir şeyler hissetmeye başlamıştım ama ilişkiye dönünce olmamıştı. yani özleyeceğim bir ilişki bile değil, yakışıklı desem yakışıklı değil, bir yerde gördüm de etkilendim desem ortak arkadaşımız dahi yok. ama rüyayı gördüğümden beri onu aklımdan çıkaramıyorum çarpılmış gibiyim. yemek bile yemiyorum. işe güce kafamı veremiyorum. sürekli beni çağırıyor gibi bir his var. nasıl atlatabilirim bu durumu? eşimi seviyorum :(

1. Süslü valla canım da sıkılmadı uyku için atarax atıyorum geceleri bir iki tane, iki tane çok garip rüya gördüm böyle. Yani hayatıma devam etmeye çalışıyorum ama bu adam sürekli aklımda. Çok garip geliyor.

24 haziran 2022 16:49

2. hani her gece rüyanıza girmeye başlasa da "beni çağırıyormuş gibi hissediyorum," deseniz yine anlayacağım ama adamı bir kez görüp böyle hissettiğinizi söylemeniz bende biraz troll soru şüphesi yarattı ama gerçek yaşamdan dertlerimi anlattığım sorularımın troll olarak şikayet edildiğini bildiğimden yine de sorunuza cevap vermek istedim. geçtiğimiz sene kendimi berbat hissettiğim bir dönemde ilkokuldaki çocukluk aşkımı rüyamda gördüm. kendisini görmeyeli neredeyse 20 yıl oldu ve şu an katar'da yaşadığı bilgisi dışında hakkında hiçbir şey bilmiyorum. rüyamda ben yolda yürürken yanıma bir araba yanaşıyordu, bir bakıyorum ki o. arabadan inmişti ve hiç konuşmadan boynuna sarılıp hüngür hüngür ağlamıştım. ağlayarak uyandım ve bu rüyanın etkisinden 3-4 gün çıkamadım. ama ne adamla bir daha karşılaşabileceğim geldi aklıma ne de kendisine ulaşmaya çalıştım. siz rüyanızda ne gördünüz tam olarak? çok sağlıklı gelmedi bana hissettikleriniz, eğer anlattığınız şey doğru ise.

24 haziran 2022 16:54

3. Düşünmemeye çalışarak aklından çıkarırsın ancak. Ha beyin bu, düşünmeyi nasıl durduracağız saçmalama dersen onda da haklısın. Aklına geldiği her an kafanı dağıtacak başka bir şeyler bulabilirsin. Benim de bi ilişkim var evli değilim, bir kere eski sevgilimi gördüm rüyamda. E ne alaka dedim, birkaç gün düşündükçe beynim benimle oyunlar oynadı sanırım ki birkaç kez daha gördüm. Yani adama karşı hiçbir şey hissetmiyorum ne nefret ne sevgi, daha önce hiç tanışmadığım biri gibi yani. Adam seni çağırmıyor ss merak etme yani :) evliliğinde de can sıkıcı bir şeyler varsa heyecan arıyor gibi de olabilir. Sıkıntı yapma. Sürekli düşünme.

24 haziran 2022 16:56

4. Süslü troll değilim öncelikle ama nasıl inandırabilirim bilemem, ben rüyamda kendisiyle tekrar bir ilişki içerisinde olduğumuzu gördüm. Ben de kendisiyle iletişime geçmeye çalışmayacağım zaten hem eşimi seviyorum hem de kendisi yaramaz bir adamdı dediğim gibi öyle özlediğim bir kişi veya ilişki değil. Olsa olsa yarım kalmış bir ilişki olabilir. Bir kere gördüm rüyamda dediğin gibi sadece bana da garip gelen bu. Sanırım normalde pek rüya görmediğim için etkilendim. Ama bir haftadır kafamı kurcalaması hatta aklımdan çıkmaması çok rahatsız ediyor.

24 haziran 2022 16:58

5. Ay sağol anonim 4 süslü, zaten işim gücüm başımdan aşmış, daha çok çalışayım da belki gider. Geldi valla iyi saatte olsunlar gibi gitmiyor herif ya. Eşimle de aramız iyi ama bilemedim.

24 haziran 2022 17:01

6. bazı rüyalar gerçekten çok inandırıcı oluyor. anlatasım var galiba yine kendimden örnek vereceğim. bizim köyde bir evimiz var, normalde yaşadığım bir yer değil orası. düğün, cenaze vs. olmazsa asla gitmem. rüyamda eski eşimi alakasız şekilde o evde görmüştüm. rüyamda o evi de görmem bu arada. kısa süre sonra olaylar bambaşka bir boyuta geçmişti ve biz o evde yaşamak durumunda kalmıştık, eski eşimle o evde apar topar nişanlanmıştım. neyse bu olayın üzerinden yıllar geçti ve ben boşandıktan sonra doktora sınıfından bir çocukla iletişim kurdum bir süre. iletişim diyorum çünkü hiçbir şekilde ilişkiye evrilebilecek bir durumumuz olmadı. birlikte bir kahve bile içmedik. sizin bahsettiğiniz gibi kavgalı şekilde de konuşmayı kestik, karşımdaki insan düzgün biri değildi çünkü. sonra ben bu çocuğu ara ara sürekli rüyamda görmeye başladım. öyle sizinki gibi tek seferlik de değil. 2 yılda 20 kez görmüşümdür. sürekli de sevgili olduğumuzu görüyordum. bir gece aynı köy evinde bu çocuğun balkon merdivenlerinde oturduğunu gördüm hatta. geçtiğimiz yıl taşındığım odada kaldığım ilk gece odanın anahtarını yastığımın altına koyup uyudum. (çocukluğumda bile yapmadığım bir aktivite bu arada) rüya görmeyeceğimi düşünürken yine bu çocuğu gördüm rüyamda. hayatımda boşandığımdan beri kimse yok. bahsettiğim çocuğu 2.5 yıldır hiç görmedim, telefonu bile yok şu an bende. rüyaları görünce bir şaşırıyorum ama hemen dağılıyor o hava. çünkü olabilecek bir durumu olsa zaten o zaman olurdu.

siz 10 yıldır görmediğiniz insanı 1 kez rüyanızda görüp bu kadar etkilendiyseniz rüya ne kadar gerçekçi olursa olsun hayatınızda yolunda gitmeyen bir şeyler olabilir. kocanızı çok seviyor ve çok da mutluysanız aynı durumu şu an onun hayal ettiğini düşünüp kafanızı dağıtmaya çalışın. kocanız dese ki: "lisedeki aşkımı rüyamda gördüm, galiba beni çağırıyor." en soğukkanlı halinizde bile olsanız en iyi ihtimalle "terapist kocamı çağırıyor olmasın" diye düşünürdünüz. kalp kırıklığını hiç hesaba katmadım. sözün kısası, kimsenin bizi çağırdığı filan yok. olacak şeyin önünde dağ duramazdı zaten.

24 haziran 2022 17:15

7. Farkında bile olmadığın bi şey çağrışım yapmıştır, zamanında onda karşılayabildiğin bir ihtiyacın uyanmıştır, benzer duyguyu tetikleyecek bi olay yaşamışsındır vs vs bin tane sebebi olabilir. Düşünmemeye çalış demicem, düşünebilirsin normal yani. Bir süre sonra normal hayatına dönersin zaten.

24 haziran 2022 17:55

8. Ateş seni çağırıyor şdksşxxjsçamejdjdk

24 haziran 2022 18:52

9. atarax yüzünden olabilir süslü

24 haziran 2022 20:52

10. Atarax içtiğine göre psikolojik olarak çok iyi durumda olmayabilir misin acaba

25 haziran 2022 11:31