çok hoşlandım ama boyu kısa taş çatlasa 165?

böyle bir durumda ne yapardınız

1. Evlendim :) ben daha uzunum.

4 mart 2023 10:42

2. Benden kısa biriyle iki senelik ilişkim olmuştu. Tamamen alakasız sebeplerle ayrıldık.

4 mart 2023 10:52

3. Çok hoşlanan umursamaz sen bence çok hoşlanmamıssin swh

4 mart 2023 10:57

4. A1 ben de kısa biriyle beraberim de bazen acaba ilerde pişman olur muyum diye düşünüyorum. İstediğim gibi giyinemiyorum, bazen de dışardan nasıl görünüyoruz acaba diye düşünüyorum. Seviyorum ama ister istemez de düşünüyorum açıkçası. Sizde böyle şeyler oldu mu merak ediyorum

4 mart 2023 11:12

5. A5 aynen süslü ben de erkek arkadaşımla aynı boydayım. 5cmlik tabanı olan botla bile uzun oluyorum. Bot giyince yan yana yürümek istemiyorum. Acaba ne düşünürler diye. Bu arada gerçekten seviyorum. Hani sevsen düşünmezdin diyebilirsiniz ama insan ister istemez düşünüyor ve yanında hep kendimi kaba Saba hissediyorum. Naif bir kadın gibi hissedemiyorum. Ara ara bu düşünceler çok sıkıyor ama dediğim gibi seviyorum onu. Dışarıdan da iyi durduğumuzu düşünmüyorum. Yüz tipi olarak çok yakışıyoruz ama fiziksel açıdan fotolarda falan hiç iyi durmuyor. Ve artık algım bozuldu birbirine yakın boydaki çiftleri görünce erkeğin 5cm bile uzun olması garip geliyor. Sanki kadın uzun olmalıymış gibi gariplikler yaşıyorum. Topluklu giymek istiyorum giyemiyorum. Keske 160 boyunda falan olsaydım :'(

4 mart 2023 11:30

6. Aynı boydayiz, evlendim 10 sene oldu:)

4 mart 2023 11:32

7. Ayyynen öyle ben de kaba saba hissediyorum. Mesela bi tık yüksek tabanlı bir ayakkabı giysem, topuklu bile değil, sarılırken garip oluyor. Bir de hep etrafımdaki çiftlerin boylarına bakıyorum bir karşılaştırma yapıyorum ister istemez. Yolda sokakta çok dikkat etmeye başladım buna. Ben de çok çok uzun sayılmam 172 falan boyum. 180 olsam dicem ki napalım zaten çoğu erkek bu boylarda. O zaman belki çok sırıtmazdı. Ama şu an biraz beni üzüyor bu durum

4 mart 2023 11:37

8. Aynen süslü valla 178 bile olsa okeydi. En azından 5 cmle geçmezdim. Bilmiyorum çok üzücü ve değiştiremeyeceğimiz bi şey. Asla gözümde 185 falan da yok :') sadece 178...

4 mart 2023 11:40

9. Ben hep 10 cm topukluyla bile aramda biraz fark olsun isterdim. O da en kötü 185e denk geliyor ama dediğin gibi 178 bile kafi :)

4 mart 2023 11:56

10. Anonim 5, şöyle ben bir de kiloluyum ve 170 boyundayim. Ortalama bir kadından daha iri duruyorum zaten topuklu vs. Herhangi bir dış etken olmadan. Eşim de normal kiloda ve benden kısa yanyana gelince ben hep iriyim. Dışarıdan bakınca ne kadar yakışan bir çift demiyorlardir.

Ama başkası nasıl görüyor, nasıl düşünüyor diye hiç düşünmüyorum ki. Başkasından banane Yani beni gelip geçerken görünce ne diyecekleri, benim sürekli içinde olduğum yaşamımdan daha önemli değil ki.

Yani ben topuklu falan giymiyorum zaten ama botlarım var öyle kalın tabanlı daha da uzunum, kiloluyum falan dışarıdan bakinca kucağıma alsam götürürüm gibi duruyor olabilirim dışarıdan eşimi:) ama ne yapayım yani.

Dışarıdan insanların gördüğünde ne diyeceği tek düşündüğünüz sıkıntı oluyorsa ilişkinizde mükemmel bir durumdasınız aslında ilişki bakımından.

4 mart 2023 12:09