çok kötü durumdayım ne olur beni yargılamadan bana yardımcı olur musunuz?

kızlar çok kötü durumdayım ve kendimde değilim imla hataları olursa lütfen affedin. durumu anlatıyorum. bundan birkaç ay önce bana bir adam yanaştı. çalıştığım şirkete sık sık geldiği için, yüzük de takmadığı için hiç sorgulamadan ona kapıldım. ara sıra dışarı çıkmaya başladık daha sonra muhabbetimiz arttı. sonra ben ona aşık olduğumu anladım ve aptal gibi gidip bir de ona açıldım. bana evli olduğunu beni çok iyi anladığını bu durumun ayıp olmadığını normal karşıladığını anlattı. evli olduğunu en baştan neden söylemedi gerçekten bu şoku atlatamıyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum. sonra bir de bana dedi ki ben seni yargılamıyorum ben zaten uzun zamandır bu durumun farkındayım muhabbetimiz eskisi gibi devam edebilir dedi. pardon??? hemen engeli bastım tabii.  o adamın eşinin günahı ne ben nasıl bir şeyin içine girdim. daha 26 yaşındayım. hem böyle bir hatanın içine düştüğüm için çok suçlu hissediyorum hem onu ve bu olayı nasıl unutacağımı bilmiyorum. ne olur bana tavsiyelerde bulunun boğulacak gibi hissediyorum… kahroldum

1. Olabilir böyle şeyler adamın hatası. Keşke açılmasaydın tabii gerzek herif kendini bi şey zannetmiş bana zaten herkes aşık moduna girmiş tipik Türk erkeği. Benim de 26 yaşımda böyle bişey gelmişti başıma ama hiç belli etmedim sonra bizim sürekli yapışık ikiz gibi gezindiğimizi gören biri bana dedi ki kızım o evli haberin olsun. Bende sordum evliymiş cidden şimdi görüşmüyoruz böyle Yani.

23 ağustos 2022 13:12

2. Kendinize haksizlik etmeyin. Durumu manipule edip sizden faydalanmis. Sizin onun esine karsi bir sorumlulugunuz yok. Onun problemi. Kendisinden hemen uzaklasin.

23 ağustos 2022 13:26

3. Öğrenince uzaklaşmışsınız zaten kendinizi suçlamayın. Zamanla unutursunuz

23 ağustos 2022 13:50

4. Şerefsiz piçin tekiymiş süslü. Ben evliyim, olabilir böyle şeyler, biz aynı şekilde konuşmaya devam edelim ne demek biliyor musun? Resmen ben karımı aldatmak istiyorum, sen de oltaya geldi bana zaafın var, buna ortak ol diyor. Resmen karım varken senle de görüşürüm diyor. Sen öğrenince engeli basmakla en karakterli davranışı yapmışsın. Çöpü çöpe attigini düşün ve bu pislikten ellerini çırparak kurtuldun. Önüne bak.

23 ağustos 2022 15:17