çok kuru cilt için yüksek kapatıcılı fondöten?

kızlar roaccutanne sonrası günlük kullanım için biraz fondöten araştırdım. cildim çok kuru ve izlerim için yüksek kapatıcılı fondöten arıyorum. aşağıdakilerden birini kullanan, öneren, önermeyen, başka tavsiyesi olan varsa yorumunuzu bekliyorum lütfen. vichy dermoblend la roche posay toleriane tent estee lauder double wear stay in place veya mac'ten hangi fondöteni önerirsiniz?

1. Ben mac matchmaster i önermemeye geldim , minnacık kuruluğu bile aşırı belli ediyor, kapatıcılığı güzel ama ...

10 ocak 2018 21:22

2. Studio sculpt'ı öneririm. Studio fix'e nazaran bir tık daha az kapatıcı ama daha ıslak bir yapısı var, saten-mat arası bitişli. Fakat studio fix aşşşşırı kapatıcı olduğu için sculpt'ın bi tık az kapatıcı olması sorun sayılmaz sanırım. Waterweight önerirdim aslında günlük kullanım için çok ince yapılı ve nefes aldıran bi ürün ama kapatıcı demişsiniz, o yüzden onu eledim. Diğer söylediğiniz markaları hiç denemedim ama mac'ten iyi olabiliteleri olabilir, deneyim sahiplerinin yorumlarını takipteyim

10 ocak 2018 21:42

3. bence cildinizi hemde tedavi görürken bu kadar fazla kapatmayın.. doğal durmuyor sonuçta bu fondötenler biraz kapatın ama cildinizi cok yormayın bence. Yinede siz bilirsiniz tabi.

10 ocak 2018 23:46

4. önerileriniz için çok teşekkür ederim. tedavim zaten henüz bitmedi malesef ancak izlerim de geçecek gibi durmuyor ben sonrası için arayışa girdim :(

11 ocak 2018 00:29